Kauppa Kaupan logo, pieni

24 Seiska / 24 Seiska Oy

Yhteensä 11 ilmoitusta

Itälahdenkatu 20 B, 00210 Helsinki
, KOTI JA ASUMINEN
http://www.24seiska.fi

Lue lisää...

DIILERI24 tehostaa varastonkiertoa. Noudamme, realisoimme ja välitämme yritysten tavaraeriä ja yksityisiä arvojäämistöjä. Olemme moottoriajoneuvokaupan ammattilainen ja välitämme ajoneuvoja sekä työkoneita. Lisäksi realisoimme jalometalliesineitä ja laadimme vakuusarvotodistuksia.

KIERTO24 palvelee julkista sektoria ja yritysasiakkaita sekä yksityisasiakkaita toimitilojen ja myyymälöiden tyhjennyksissä. Huolehdimme myös lainmukaisesta elektroniikan kierrätyksestä ja kaikenlaisten metallierien kierrätyksestä. Tarvittaessa palvelemme myös yksityisasiakkaita.

TAVARATAXI24 on luotettava sekä nopea lähetti- ja kuriiripalvelu. Palvelemme julkista sektoria ja yritysasiakkaita sekä yksityisasiakkaita ympäri vuorokauden. Teemme asiakkaiden tarpeen mukaan myös pikalähetyksiä 24 h vuorokaudessa. Toimitukset ympäri Suomen!

TEHO24 tarjoaa ammattitaitoista vahinkosaneerausta vesi- ja palovahinkokohteisiin sekä erikoissiivousta vaativiin kohteisiin. Teemme muun muassa kalma-, kolari- ja sirpalesiivouksia. Palvelemme julkista sektoria ja yritysasiakkaita sekä yksityisasiakkaita 24 h vuorokaudessa.

Ilmoitukset 1 - 11
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.