Kauppa Kaupan logo, pieni

Jaresko Oy

Yhteensä 1 ilmoitusta

Kylätie 62, 92330 Karinkanta
Työkoneet ja kalusto, Kuljetuskalusto
http://www.jaresko.fi

Lue lisää...

Huoltokorjaamo Jaresko Oy on monipuolinen raskaan kaluston korjaamo Karinkannassa Siikajoella. Huollamme ja korjaamme kuorma-autoja, pakettiautoja, työkoneita, kuten esimerkiksi maanrakennus- ja kaivinkoneita, sekä kuormaajia. Olemme erikoistuneet erityisesti Sisujen huoltoihin ja korjauksiin. Meiltä saat myös alkuperäisvaraosat Sisuihin. Toimimme valtuutettuna Sisun merkkikorjaamona.

Tarjoamme ammattitaidolla myös mm. autosähköasennukset, hydrauliikkatyöt, jarrukorjaukset ja katsastushuollot. Kunnostamme myös pienempiä työkoneita ja laitteita.

MYÖS TARVIKKEET JA VARAOSAT
Toimimme myös varaosien ja tarvikkeiden vähittäismyyjänä. Tuotteisiimme kuuluu laaja valikoima kuorma-autojen varaosia kaikkiin merkkeihin. Toimitamme tuotteet aina nopeasti ja joustavasti.

Varastostamme löytyy myös erilaisia voiteluaineita, kiinnitystarvikkeita ja letkuja. Varaosakyselyissä muista mainita myös ajoneuvon rekisterinumero.

www.jaresko.fi

Ilmoitukset 1 - 1
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.