Kauppa Kaupan logo, pieni

Sähköpyöräkeskus

Yhteensä 12 ilmoitusta

Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
http://www.sahkopyorakeskus.fi

Lue lisää...

Liikutamme teita - Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ympäristöä kunnioittaen.

Maahantuomme ja myymme Prophete ja Rex-merkkisiä sähköpyöriä ja niissä on saksalaiset AEG:n, Blaupunktin tai Samsungin sähköosat, joiden ajomukavuus ja suorituskyky ovat hintaluokkansa parhaita. Propheten ja Rexin tuotteet tunnetaan Saksassa hinta-laatusuhteestaan ja Prophete on suuressa saksalaisessa laatumittauksessa 2018 saanut arvosanan "erinomainen" sähköpyöristään.

https://www.prophete.de/images/testurteile/dt_2018_markenqualitat_xs.pdf

Sähköpyörien hinnat saavat monet harkitsemaan ostopäätöstä. Sähköpyöräkeskuksen sähköpyörien hinnat ovat 1300e-2900e, riippuen varustelutasosta. Toimimme verkkokaupan välityksellä ja maksaessa voit valita laskun, jonka viimeinen eräpäivä on seuraavan kuun viimeinen päivä. Halutessasi voit muuttaa tämän laskun vielä osamaksuksi (Tarjoaja: Collector). Toimitamme osatamasi tuotteet kahden viikon kuluessa tilauksesta suoraan valmistajan varastosta. Tämän toimintamallin avulla pystymme myymään tuotteitamme kilpailukykyisin hinnoin.


www.sahkopyorakeskus.fi

Ilmoitukset 1 - 12
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.