Kauppa Kaupan logo, pieni

Tammer Brands Outlet

Yhteensä 13 ilmoitusta

Ajokinkuja 3, 33800 TAMPERE
, KOTI JA ASUMINEN
http://tammeroutlet.fi/

Lue lisää...

Myymälä
Tammer Outlet on Tammer Brands Oy:n kuluttajamyymälä, jonka yhteydessä toimii myös yritysmyyntimme (entinen Pikatukku). Myymälän tuotevalikoima koostuu Tammer Brandsin päätuotemerkeistä, joista suurimmat ovat Mustang, Rento, Maku Kitchen Life, 4living ja Fanni K.

Myymälän erikoisuutena voidaan pitää OUTLET TORI -aluetta, missä voi tehdä ainutkertaisia yksittäistuotelöytöjä. Tammer Outlet tulee tarjoamaan usein vaihtuvia erikoiseriä, jotka tuovat oman luonteensa uuden myymälän toimintamalliin. Myymälästä löytyy myös Tammer Brandsin oman designerin Anna Säterin kuoseja useissa eri sisustus ja keittiötuotteissa.

Sijaitsemme hyvien kulku­yhteyksien päässä ja pihastamme löytyy reilusti ilmaista parkkitilaa! Myymäläämme on esteetön pääsy pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Meille ovat tervetulleita myös koiraystävät ja muutama ostoskärry onkin varattu vartavasten koirien käyttöön.

Ilmoitukset 1 - 13
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.