Kauppa Kaupan logo, pieni

Teleskooppi.fi

Yhteensä 3 ilmoitusta

33210 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
http://www.teleskooppi.fi/

Lue lisää...

Perustimme verkkokaupan vuonna 2001, jolloin aloitimme pienimuotoisen kaukoputkien myynnin. Viime vuosina olemme saaneet huomattavan paljon uusia asiakkaita ulkomaisilta markkinoilta. Yrityksemme on yksi Pohjois-Euroopan johtavista tukku- ja jälleenmyyjistä niin tähtitieteellisten kuin pimeänäkö-, lämpökuvaus-, mikroskopia- ja kiikarituotteidenkin alalla. Toimimme yhteistyössä useiden maailmanmarkkinoiden huippuvalmistajien kanssa, kuten Sky-Watcher, Celestron, Bresser, Pulsar, Yukon, Dörr, Helios, Fujinon jne. Varastossamme on tuhansia tuotteita toimitusvalmiina!

Kyltymätön intohimomme tähtitieteeseen, tieteeseen, luontoon, aktiiviseen elämäntapaan, seikkailumieleen ja maailmankaikkeuteen ja kaikkeen tähän liittyviin optisiiin laitteisiin motivoi meitä tekemään vielä parempaa jälkeä. Pidämme jatkuvasti silmällä oman alamme kehitystä ja seuraamme ajankohtaisia tiedeuutisia pysyäksemme perillä viimeisimmistä löydöistä. Meille on tärkeää pitää asiakkaamme tyytyväisinä!

Ilmoitukset 1 - 3
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.