Kauppa Kaupan logo, pieni

Vaunuhullu.fi

Yhteensä 5 ilmoitusta

Leipurinpolku 4, 04600 Koti ja asuminen, Lastentarvikkeet ja lelut
http://www.vaunuhullu.fi

Lue lisää...

Ekologinen ja vaivaton tapa hankkia takuulla homeettomat ja turvalliseksi testatut laadukkaat käytetyt lastenvaunut vaivattomasti verkosta.

Ostamme ja valitsemme itse huolellisesti kaikki meille myyntiin tulevat tuotteet. Homekoiran tarkistuksen jälkeen kaikki tuotteemme huolletaan, puhdistetaan ja otsonoidaan. Myönnämme kaikille tuotteillemme 6 kk takuun.

Verkkokaupassamme tehty tilaus on mahdollista maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten verkkopankkipainikkeiden kautta ja yleisimmillä luottokorteilla. Maksun voi suorittaa myös Collector lasku- ja osamaksupalvelun kautta.

Toimitamme kaikki paketit Matkahuollon Lähellä-pakettina. Halutessasi voit myös tulla koeajamaan lastenvaunuja Vaunuhullu:n toimistolle Mäntsälään. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Puhelinasiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9.00-15.00, numerossa 040-1564 638.

Ostamme laadukkaita ja hyväkuntoisia vaunuja.

Maksamme tuotteista reilun hinnan ja noudamme tuotteet nopeasti kotoasi. Jos sinulla on vaunut, joista voisi olla iloa myös seuraavalle lapsiperheelle, älä epäröi, tarjoa vaunut meille myyntiin.

Ilmoitukset 1 - 5
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.