Seletti Industry -pöytä ja tuolit musta (ovh996)

Jyväskylä Keskus, Jyväskylä

650 €

6 mar 11:51
Tyyppi: Myydään
Kunto: Erinomainen
Kauppa: Vepsäläinen, Jyväskylä
Kaupan kaikki ilmoitukset (234)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Seletin Industry-pöytä ja tuolit kuuluvat belgialaisen Studio Jobin merkille suunnittelemaan persoonalliseen Industry-ulkokalustesarjaan, jonka tuotteet ovat kuin designtaideteoksia. Sarjan kalusteiden viktoriaanista aikaa henkivä muotokieli on saanut mausteekseen pop-tyylisiä ja näyttäviä yksityiskohtia. Yleisilmeeltään romanttisen Industry-sarjan kalusteiden todellisen luonteen paljastaakin vasta lähempi tarkastelu.

Industry-pöytä tuo puutarhaasi tai parvekkeellesi ripauksen laadukasta kitschiä. Ulkokäyttöön suunniteltu näppärän kokoinen pöytä ilahduttaa talven tullen myös sisätiloissa.

Pöydän materiaali on kevyttä valualumiinia. Jauhemaalattu mattapinta.

Myynnissä hyväkuntoiset myymälämallit, pöytä + 2kpl tuoleja
Väri musta

pöytä L 70 cm K 74 cm
tuolit L 40 cm K 92 cm S 40 cm

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Jyväskylä

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat