Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro lämpökiikaritähtäin

Tampere Keskus, Tampere

5 390 €

3 lok 01:35
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Lue lisää / tilaa tästä
Kauppa: Pulsar Suomi
Kaupan kaikki ilmoitukset (73)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro lämpökiikaritähtäin yöjahtiin. Edistyksellisin 30mm runkoputkella oleva lämpötähtäin.
Kokeiltavissa ja ostettavissa jälleenmyyjien luona tai Tampereen myymälässämme Aleksanterinkatu 32!

Lämpökuvaustekniikan edelläkävijä. Pulsar lämpökamerat ja tähtäimet tulevat Liettuasta. Valitse Pulsar, kun haluat laatua!

Maailman ensimmäinen lämpökiikaritähtäin klassisella muotoilulla ja laseretäisyysmittarilla.
Laseretäisyysmittari sulautuu saumattomasti kiikaritähtäimen solakkaan 30 mm runkoputkeen. Laseretäisyysmittari ei vie paljon tilaa, ja sekä sen lähetin että vastaanotin toimivat samassa optisessa kanavassa. Suurin mittausetäisyys on 800 metriä Thermion 2 LRF XP50 Pro antaa loistavan etäisyyden tunnun ja tarkkuuden, jolla osut kaukaisempiinkin maaleihin.

Tarkka ja herkkä lämpökuvakenno, 640x480 pikseliä 17 µm pikselivälillä
Terävä, voimakaskontrastinen lämpökuva helpottaa eläinten ja niiden ruumiinosien tunnistamista ja erotat jopa pienimmät yksityiskohdat kuten oksat, lehdet ja maaston muodot.

Ennennäkemättömän herkkä lämpökuvakenno
Lämpökuvakenno, jonka NETD-arvo on alle 25 mK (0,025 °C), takaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen jopa rankimmissa sääolosuhteissa, jolloin lämpökontrasti on matala. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olosuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.

Iso ja nopea-aukkoinen F50/1.0 linssi
Lämpötähtäimessä optiikan laadulla on suuri merkitys suorituskykyyn, jotta kuvan laatu pysyy hyvänä myös matalimmilla säteilytasoilla. Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro:n iso ja nopea-aukkoinen (F50/1.0) etulinssi tehostaa tarkkailukykyäsi äärimmilleen. Thermion 2 LRF XP50 Pro antaa käyttäjilleen parasta laatua, tarkan ja suurikontrastisen ja paljon kertovan kuvan joka kerta, jopa sateessa ja sumussa, jolloin tarkastellun ympäristön lämpökontrasti on alhaisimmillaan.

Pitkä, jopa 1800 m havaintoetäisyys
Voimakas, pitkälle erottava F50/1.0 objektiivin linssi yhdessä ammattilaisluokan 640x480 @17 µm lämpökuvakennon kanssa tuottaa poikkeukselliset havainnointiominaisuudet. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu 1800 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

Jopa 10 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella
Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro saa virtansa kahdesta ladattavasta akusta: siinä on yksi sisäinen, 4,9 Ah ladattava akku ja sen mukana toimitetaan myös vaihdettava 2 Ah akku. Yksi lataus takaa jopa 10 tunnin akkukeston, mikä riittää hyvin koko yön kestävälle metsästysreissullekin. Vaihdettavan akun muotoilu helpottaa akun laittamista paikalleen, joten tyhjän akun vaihtaminen ladattuun hoituu ennätysnopeasti ja sysipimeässä pelkältä käsituntumalta.

Muunneltava suurennosteho 2x16x
Thermion 2 LRF XP50 Pro:n perussuurennostehoa voidaan kasvattaa jopa nelinkertaiseksi 2x16x välillä. Suurennosta voidaan muuttaa 2x pykälin tai portaattomasti, millä saavutetaan kuhunkin tilanteeseen sopivin näkyvyys.

Viisi yksilöllistä ammuntaprofiilia / 50 kohdistussetäisyyttä.
Kohdistusasetukset tallennetaan ammuntaprofiileihin. Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro:n muistiin voi tallentaa jopa viisi eri ammuntaprofiilia erilaisia aseita ja ammuksia varten. Joka profiilissa voi olla kymmenen eri kohdistussetäisyyttä.

Kymmenen erilaisen tähtäinkuvan valikoima yhdeksän eri värisenä
Sähköinen tähtäinkuva näkyy aina samalla polttotasolla kohteen kanssa. Uuden Thermion 2 LRF XP50 Pro lämpötähtäimen muistiin voi tallentaa kymmenen erilaista tähtäinkuva-asetusta (suora osuma, ballistinen, skaalautuva ja tavanomainen), kaikki saatavilla yhdeksässä eri värissä.

Helppo asennus 30 mm päivätähtäinrenkaille
Uudessa Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro:ssa on mihin tahansa metsästysaseeseen sopiva, tuttu muotoilu. Ulkoa päin kiikaritähtäin muistuttaa tavanomaista, 30 mm runkoputkella varustettua päivätähtäintä. Tämän ansiosta sen asennus kivääriisi ei siis vaadi erityisiä työkaluja tai lisävarusteita, vaan voit hyödyntää tuttua, hyväksi havaittua ratkaisua.

Täysin vedenpitävä (IPX7)

Suuri rekyylinkestävyys: 12-kaliiperinen, 9.3x64 ja 375H&H
Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro -lämpökiikaritähtäimillä on hyvä rekyylinkestävyys, mikä sallii niiden käytön niin suurikaliiperisten, rihlattujen metsästyskiväärien kuten 9.364, .30-06, .300, .375. jne. kuin rihlaamattomienkin (so. sileäpiippuisten) tai ilma-aseiden kanssa.

Laaja käyttölämpötila-alue -25°C ... +50°C

Suurikontrastinen HD AMOLED -näyttö
Uuden 1024x768 pikselin HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

Sisäinen valokuva- ja videotallennin
Pidä parhaat katselukokemuksesi tallessa ja jaa ne ystäviesi ja metsästyskavereidesi kanssa. Voit tallentaa kiinnostavan hetken tai aloittaa videotallennuksen yhdellä napin painalluksella. Laitteen sisäiseen 16 gigatavun muistiin voi tallentaa tuntikausia videota ja tuhansittain valokuvia.

Stream vision 2. nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa

metsästys, lämpötähtäin, kiikaritähtäin, metsästysvarusteet, metsästystarvikkeet, optiikka, yöjahti, pimeäjahti
Pulsar Suomi

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat