Iconfit KREATIINIMONOHYDRAATTI - EI OSTORAJOITUSTA

Helsinki

18 €

5 elo 18:19
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: KLIKKAA TÄSTÄ SUORAAN VERKKOKAUPPAAN
Kauppa: HC Pro
Kaupan kaikki ilmoitukset (396)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

ICONFIT Micronized Creatine Monohydrate - Puhtain korkealaatuinen kreatiinimonohydraattijauhe parhaista ainesosista, jotka on huolellisesti valittu. Valmistettu uusimmalla tekniikalla ja liukoisuus on esimerkillinen erittäin hienossa jauhemuodossa (verkkokoko 200). Se on huomattavasti laadukkaampi ja hienompi jauhe, jonka hiukkaskoko on 2-3x pienempi kuin useimpien markkinoilla olevien muiden merkkien. Tämän ansiosta kreatiinimme on myös huomattavasti parempi liukenemaan. Se on urheilijoille tarkoitettu ravintolisä, joka auttaa kehittämään maksimaalista räjähdysvoimaa, nopeuttaa palautumista ja auttaa kasvattamaan lihasmassaa.

Kreatiinimonohydraatti on kustannustehokkain ravintolisä voiman ja lihasten rakentamiseen. Kreatiinia löytyy myös luonnollisesti kehostamme ja suurin osa siitä on lihaksissa. Ylimääräisen kreatiinin käyttö nopeuttaa proteiinisynteesiä ja edistää siten lihasten kehitystä.

- Erityisen hyvin liukeneva hienojakoinen jauhe
- Laadukas kreatiini parhaaseen hintaan
- Kanta-asiakkaiden suosima

Sisältää: Mikronisoitu kreatiinimonohydraattijauhe. Maustamaton.

Käyttö: Aloitetaan 57 päivän latausjaksolla, jolloin päivässä otetaan enintään 1/3 omasta painosta grammoina (esim. 90 kg painavalle 2030 g päivässä). Kyseinen määrä jaetaan enintään 10 g:n annoksiin päivää kohti. Älä käytä seuraavalla jaksolla enemmän kuin puolet kyseisestä määrästä päivässä. Käytä tyhjään vatsaan treenin jälkeen. Kreatiini imeytyy parhaiten, kun sitä käytetään hiilihydraattipitoisen juoman kanssa. Sekoita 5 g annos noin 300 ml:aan juomaa. Yksi mittalusikallinen = 5 g (lusikka mukana pakkauksessa). Alkuperämaa Kiina, tarkastettu Euroopassa, pakattu Virossa.

Ravintolisä - Suositeltua annosta ei saa ylittää. Parasta ennen päivämäärä on merkitty myyntipakkaukseen.

Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä kuivassa ja valolta suojattuna.

Osta 5 kpl ja säästä 5%
Osta 10 kpl ja säästä 10%
HC Pro

Vana-Narva mnt 20b

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat