Huone Tampereen Rongankadun kommuunista

Tampere Keskus, Tampere

450 €/kk

6 elo 15:27
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Rongankatu 1 B 3
Kuukausivuokra: 450 €/kk
Vakuus: 900 €
Asumistyyppi: Solu- ja yhteisasuminen
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: lastenseimi19

Ilmoituksen tiedot

TAMPERE -Rongankatu- 33100

Me kolmekymppiset milleniaalit (Ninnu, Tomi, Juhani, ja Tony) ja zilleniaalimme (Aino) etsimme uutta kanssa-asujaa ihanaan ydinkeskustahuoneistoomme, joka on entinen lastenkoti. Meillä onkin ollut hyvä leikkisä yhteishenki ja toiveissa olisi, että sama meininki jatkuu myös tulevaisuudessa. Keittiössämme parannetaan maailmaa ja ratkaistaan globaaleja sekä henkilökohtaisia kriisejä kokkailujen lomassa. Tykkäämme puuhata yhdessä myös spontaanisti kaikenlaista muuta esim. mältinranta-uinteja ja saunomista tai vaikkapa lautapelailua. Kanssasi asustaa ravintola-alan ammattilainen, pelialan yrittäjä, yhteiskuntatieteilijä, psykologi sekä IT- mies. Meillä ei noudateta mitään yhteisiä ideologioita, mutta kunnioitetaan yleisiä humaaneja arvoja ja toisiamme.
Huone on kooltaan 17 neliötä ja sisältää oman vesipisteen. Vuokra huoneessa on 430e+20e vesi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Takuu 900e on maksettava viimeistään muuttaessa. Luottotiedot oltava kunnossa ja kotivakuutus on oltava. Lemmikkejä tänne ei valitettavasti voi ottaa. Käytössäsi ovat tietenkin myös kämpän yleiset tilat, eli suihku/vessa, vessa, keittiö (isompi kuin pohjapiirustuksessa) sekä käytävätilat. Liitettynä tähän löytyy kämpän pohjapiirros, vapautuva huone on laitimmainen vasemmalta. Huoneen ikkuna on Rongankadulle. Muuttaa voi jo vaikka ensi kuussa!
Sähkökustannukset jaetaan tasan asukkaiden kesken. Sen lisäksi sinun tulisi pystyä sitoutumaan 6e/kk maksuun, jolla katetaan yleiset kulut, vessapaperit, pesuaineet ja saunavuoro yms asukkaiden toimesta. Välillä yhteistä rahaa on käytetty myös mm. kokkailuun. Meillä on käytössä viikoittaiset siivousvuorot, jolla pidetään huolta siitä, että yhteiset tilat pysyvät siisteinä.

Jos kiinnostuit, niin kirjoita itsestäsi lyhyt esittelysähköposti osoitteeseen lastenseimi19@gmail.com ja me vastailemme täältä takaisinpäin. Huonetta pääsee sitten tietenkin katsomaan, jos viestin perusteella tuntuu että homma natsaisi

Loppukesää fiilistellen,
Ninnu, Aino, Tomi, Tony ja Juhani

Sopimusehdot ja kustannukset

Kunto: Hyvä

Talon tiedot

Talotyyppi: Kerrostalo

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat