Martela Stacks lattiaseinäke. Loput matalat -50%

Tampere Keskus Läntinen, Tampere

30 €

19 tam 14:32
Tyyppi: Myydään
Kunto: Erinomainen
Linkki: Katso lisää tuotteita RemonttiReiskan sivuilta
Kauppa: RemonttiReiska
Kaupan kaikki ilmoitukset (43)

Ilmoituksen tiedot

Tarvitsetko näkösuojaa, äänieristystä, pärskesuojaa, pisarasuojaa, tilanjakajaa? Iso määrä Martela Stacks seinäkkeitä, toimitus+asennus. Seinäkkeet tukevasti omilla jaloilla ja kiinnitysmekanismilla. Seinäkkeet voidaan asentaa suoraksi, L-kulmaan, U-malliin, X-ristiin, vastakkain useamman työpisteen kokonaisuudeksi ...

Värit vaalean ja tumman harmaa
Lasit matta ja kirkas

Koot ja hinnat:

Matalampi sermi
Martela Stacks K130 L60, poistohinta 30 euroa kpl
Martela Stacks K130 L80, poistohinta 40 euroa kpl

Korkeampi sermi
Martela Stacks K168 L60, 85 euroa kpl
Martela Stacks K168 L80, 115 euroa kpl
Martela Stacks K168 L120, 165 euroa kpl

Ylin elementti lasia +20 euroa
Suuremmat tilaukset (vähintään 5 metriä) hintaan 125e / metri!

Seinäkkeitä voi jatkaa ja tehdä looseja nurkkatolpilla (myydään erikseen 35 euroa kappale):
Neljän suunnan = X tolppa
Kolmen suunnan = T tolppa
Kahden suunnan = L tolppa

Lisätään alv 24%.

HUOM! Alennetut sermit alkavat käydä vähiin!

Seinäkkeet ovat olleet kerta-asennettuja siistissä ympäristössä. Sermit kuntotarkastetaan ennen asennusta. Kaikkiin löytyvät sivu-, pääty- ja alaosan paneelit / listat myydään erikseen. Lisäksi löytyy erikoisvarusteita; nimikylttejä, hyllyjä Erittäin hyvä vaihtoehto uudelle.

Yrityksille myös laskulla. Hinta yrityksille ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

Toimitamme jatkuvasti Hki - Turku - Tampere alueelle tavaraa, jolloin asennus voidaan hoitaa samalla. Ilmainen toimitus Tampereelle ja lähialueille! Kysy toimitusmahdollisuutta myös muualle. Toimitamme tavaraa rahtina kaikkialle Manner-Suomessa.

Kysy myös sähköpöytiä, neukkaripöytiä, seinäkkeitä, työtuoleja, valaisimia, läppäritelineitä, pöytään integroitavia sähkö- ja data-rasioita, jne!

RemonttiReiska on ekologinen kumppani, joka toimittaa uusiokalusteet kotiisi ja toimistoosi. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman siistejä ja kestäviä toimistokalusteita. Edistämme kiertotaloutta ja hankimme tuotteita vain harkiten ja valikoidusti. RemonttiReiska on osa Tutoring Finland Oy:tä, joka on asiantuntija toimisto- ja tietotyön tarpeissa, vaatimuksissa ja ergonomiassa. Tilaa kalusteet verkkokaupastamme tai nouda ne Tampereelta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu sinulle!

info(a)remonttireiska.fi / o40 741 2482

Lisää toimistokalusteita, tuoleja, pöytiä ja muita tuotteita RemonttiReiskan omilla sivuilla. Tule tutustumaan valikoimaan!

Hakusanat: martela, martelan, stack, stacks, seinäke, lattiaseinäke, seinäkkeet, väliseinä, väliseinät, sermi, akustiikka, äänieriste, avokonttori, avotoimisto, tilanjakaja, tartuntasuoja, pärskesuoja, pisarasuoja, martela stack, martela stacks, martela sermi, martela seinäke
RemonttiReiska

Ristikatu 6
33200 TAMPERE

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat