Volvo S90 / V90 alkuperäiset kumimatot

Hätilä, Hämeenlinna

100 €

12 elo 09:49
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Niko Rantalainen
Kaikki ilmoitukset (378)

Ilmoituksen tiedot

Volvo alkuperäiset kumimatot kuramatot kaukalomatot

Uljaat matot

Sinulle joka etsit hienoon Volvoosi hyviä ja kestäviä laadukkaita turvallisia kumimattoja jotka pysyvät paikoillansa aina ja jotka suojaa autosi verhoilut lialta ja vedeltä ja lumelta..

Hinta 100e/sarja Uudet Volvo-liikkeessä 150e/sarja

Sopii Volvo :
S90 vm.2016-2022
V90 vm.2016-2022

Hämeenlinnasta löytyy keskustan tuntumasta jonneka on erittäin helppo löytää ja tulla ja tarvittaessa toimitan Helsinkiin/Vantaalle/Espooseen koti- tai työpaikan ovelle saakka veloituksetta!

En lähetä minnekkään millään tavalla!

Niksu, Puh.040-7461881 kannattaa soittaa joka päivä klo.8-24 välillä tai lähetä viestiä tai laita sähköpostia : niksu.rantalainen@gmail.com

Mikäli laitat viestiä mulle niin mikäli mahdollista niin lähetä se tuohon yllä olevaan sähköposti-osoitteeseeni tai laita tekstiviestiä sitten tai soita kun en saa toimimaan tätä uusinta Tori.fi viesti-järjestelmän päivitystä koneellani jostain syystä niin sähköpostilla tai puhelimitse tavoitat mutta, tuon uuden viesti-järjestelmän kautta ei tule viestit jostain syystä luettavakseni kun mulla ilmeisesti on liian vanhat-laitteet käytössäni joissa ei ole kaikkia uusimpia nyky-päivän ominaisuuksia tai jotain kun en oo mikään expertti näissä tietokone-asioissa..

PS. Jollen vastaa tai et saa yhteyttä niin lähetä tekstiviesti niin soitan takaisin pikimmiten ja puhelimitse tavoitat parhaiden silloinkin kun olen vaikkapa välillä liikenteessä jossain niin sähköpostit tulevat vain kotikoneelleni ja ne eivät ole silloin luettavissani ennen kuin palaan koneen ääreen mutta, puhelimella saa kiinni aina!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat