Volvo S70/V70/XC70/850 alkuperäiset kumimatot

Hätilä, Hämeenlinna

30 €

12 elo 09:52
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Niko Rantalainen
Kaikki ilmoitukset (362)

Ilmoituksen tiedot

Volvo alkuperäiset kumimatot

Uljaat matot

Sinulle joka etsit hienoon Volvoosi hyviä ja kestäviä laadukkaita turvallisia kumimattoja jotka pysyvät paikoillansa aina ja jotka suojaa autosi verhoilut lialta ja vedeltä ja lumelta..

Kuljettajan matossa hieman kulumaa kun olleet naisella niin korkokengistä ja saappaista johtuen mutta, hyvät matot muuten edelleenkin..

Hinta 30e/sarja

Sopii Volvo :
S70 vm.1997-2000
V70 vm.1997-2000
XC70 vm.1997-2000
850 vm.1991-1997

Hämeenlinnasta löytyy keskustan tuntumasta jonneka on erittäin helppo löytää ja tulla ja tarvittaessa toimitan Helsinkiin/Vantaalle/Espooseen koti- tai työpaikan ovelle saakka veloituksetta!

En lähetä minnekkään millään tavalla!

Niksu, Puh.040-7461881 kannattaa soittaa joka päivä klo.8-24 välillä tai lähetä viestiä tai laita sähköpostia : niksu.rantalainen@gmail.com

Mikäli laitat viestiä mulle niin mikäli mahdollista niin lähetä se tuohon yllä olevaan sähköposti-osoitteeseeni tai laita tekstiviestiä sitten tai soita kun en saa toimimaan tätä uusinta Tori.fi viesti-järjestelmän päivitystä koneellani jostain syystä niin sähköpostilla tai puhelimitse tavoitat mutta, tuon uuden viesti-järjestelmän kautta ei tule viestit jostain syystä luettavakseni kun mulla ilmeisesti on liian vanhat-laitteet käytössäni joissa ei ole kaikkia uusimpia nyky-päivän ominaisuuksia tai jotain kun en oo mikään expertti näissä tietokone-asioissa..

PS. Jollen vastaa tai et saa yhteyttä niin lähetä tekstiviesti niin soitan takaisin pikimmiten ja puhelimitse tavoitat parhaiden silloinkin kun olen vaikkapa välillä liikenteessä jossain niin sähköpostit tulevat vain kotikoneelleni ja ne eivät ole silloin luettavissani ennen kuin palaan koneen ääreen mutta, puhelimella saa kiinni aina!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat