Lahjoita yhdistykselle

Tampere Keskus Läntinen, Tampere
19 elo 15:49
Tyyppi: Ostetaan
Ilmoittaja: Kerkkä Niemiö

Ilmoituksen tiedot

Tervehdys! Lähestyn tori.fi kansaa yhdistyksemme hallituksen edustajana!

Kansankioski Romu & Random sijaitsee aivan Tampereen keskustan sydämessä! Kansankioski toimii sekä taidegalleriana, että kohtaamispaikkana. Tiloissamme järjestetään taidenäyttelyitä, työpajoja, keskusteluiltamia ja musiikkikeikkoja - you name it! Tarkoituksenamme on luoda helposti lähestyttävä, matalan kynnyksen kulttuuritila, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan sekä vierailemaan. Monimuotoisen taiteen, luovan kulttuurin selä yhteisöllisyyden edistäminen ovat lähellä sydäntämme ja olemme tasa-arvon puolella.

Romu & Random ry on täysin vapaaehtoisin voimin toimiva, niin toiminnallisesti kuin talaoudellisestikin. Kaipaammekin paikka paikoin erilaisia toimintaamme helpottavia ja hyödyttäviä tarpeita ja meille tulikin ajatus, että jos pyytäisimme täältä tavaralahjoituksia ihmisiltä! Olemme tähän mennessä onnekkaasti saaneet lahjoituksina muun muassa elektroniikkaa sekä keittiötarvikkeita!

Tässäpä siis muutama asia, joita Kansankioski kaipailisi!
- A-tikkaat
- Tulostin (tulisi kiinni kannettavaan tietokoneeseen)
- Seinälle ripustettava hylly pienlehtiä varten
- C-kasettisoitin
- Taide- ja askartelutarvikkeita

Lista päivittyy sitä mukaan, miten tarpeita ilmenee. Olemme kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta, jonka yhdistyksemme saa! Ottakaahan allekirjoittaneeseen yhteyttä myös, jos teillä tulee jotain ajatuksia siitä, mitä yhdistyksemme saattaisi kaivata.

Hyvää syksyä kaikille, toivoo Kansankioski Romu & Random ry.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat