Artek tuoli 422, Ben af Schulten

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

99 €

eilen 16:12
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Fintage.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Erittäin harvinaiset Artek 422-mallin tuolit - näistä ei löydy kuvamateriaalia juurikaan edes Internetin syövereistä - tuolien tunnistus on tehty Artekin avustuksella. Tuoleja valmistettiin 2000-luvun alussa vähän aikaa, ja pääasiassa julkisiin tiloihin. Tuolissa on samanlaista tyyliä kuin Schultenin tunnetummassa 420-mallissa tai Aallon legendaarisessa 611-mallissa. Tuolien hinta 99 e/kpl tai settinä 4 kpl yht. 300 euroa tai 6 kpl erä yht. 360 euroa. Tuoleissa kuosissa pientä pölyä ja likaa, ks. kuvat, tuoleja ei ole pesty tai muuten siistitty.

Fintage.fi on suomalainen vintage-, design- ja keräilyesineiden sekä design-huonekalujen verkkokauppa, valikoimissamme on yli 3000 nimikettä ja lisää tulee viikottain. Toimitamme Suomen lisäksi ulkomaille - We deliver across Europe, Asia and North America.

Tuotteemme sijaitsevat Oulun keskusvarastolla, ja isommat kalusteet ja valaisimet toimitetaan asiakkaalle kotiin saakka 3-4 vk välein kiertävällä pakettiautollamme ympäri Suomea. Kysy edullisia kotiinkuljetushintojamme.

Meillä voit maksaa noutaessa pankkikortilla tai käteisellä, postitettaessa maksu tilisiirtona pankin, Holvin, PayPalin tai Mobile Payn kautta.
Fintage.fi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat