Kukkapuro Variatio-sohva 2-istuttava

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

350 €

30 mar 18:08
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Fintage.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Yrjö Kukkapuron harvinaisen Variatio (Variaatio) -sarjan sini-vihreä 2-istuttava sohva, hinta 350 e. HUOM! Tässä versiossa ei ole välissä käsinojaa eikä kiinnitystä, edellinen omistaja oli kiinnittänyt osat toisiinsa nippusiteillä. Variatio-sarjassa ei ole sellaista 2-istuttavaa sohvaa, jossa ei olisi käsinojaa keskellä (ks. muut tuotteemme), ja siksi tällainen viritys. Kunto erittäin siisti, vain pieniä käytön jälkiä. Mitat: leveys 161 cm, syvyys 80 cm, selkänojan korkeus 73 cm, käsinoja 59 cm.

Fintage.fi on suomalainen vintage-, design- ja keräilyesineiden sekä design-huonekalujen verkkokauppa, valikoimissamme on yli 3000 nimikettä ja lisää tulee viikottain. Toimitamme Suomen lisäksi ulkomaille - We deliver across Europe, Asia and North America.

Tuotteemme sijaitsevat Oulun keskusvarastolla, ja isommat kalusteet ja valaisimet toimitetaan asiakkaalle kotiin saakka 3-4 vk välein kiertävällä pakettiautollamme ympäri Suomea. Kysy edullisia kotiinkuljetushintojamme.

Meillä voit maksaa noutaessa pankkikortilla tai käteisellä, postitettaessa maksu tilisiirtona pankin, Holvin, PayPalin tai Mobile Payn kautta.
Fintage.fi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat