BoConcept Newport -tuolit 4 kpl (ovh796)

Jyväskylä Keskus, Jyväskylä

550 €

27 lok 11:44
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Kauppa: Vepsäläinen, Jyväskylä
Kaupan kaikki ilmoitukset (233)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Newport on linjakas ja pelkistetty tuoli, joka kestää aikaa ja käyttöä. Tuoli on luotu yhteistyössä Tanskan teknisen instituutin kanssa. Tuolin selkää tukevan muotoilun ansioista istut siinä mielelläsi pidempäänkin.

Klassinen Newport sopii niin ruokapöydän tuoliksi kuin toimistotuoliksi. Tuoli istuu hyvin myös julkisiin tiloihin.

Tuolin runko on mattamustaa terästä. Selkänoja ja istuin on pehmustettu vaahtomuovilla. Tuoli on verhoiltu miellyttävän tuntuisella Orlando-kankaalla, joka on helppo pitää puhtaana.

Istuinkorkeus 46,5 cm.

L 52 cm K 83 cm S 55 cm

Myynnissä 4 kpl hyväkuntoisia myymälämalleja, hinta kaikille tuoleille

tuoli tuolit ruokapöydäntuoli ruokapöydäntuolit ruokatuoli boconcept design vepsäläinen

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Jyväskylä

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat