Starcraft (PC) (Big Box)

Kivisalmi, Lappeenranta

60 €

19 syy 20:00
Tyyppi: Myydään
Pelikonsoli: PC
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Jonny Tamsi
Kaikki ilmoitukset (680)
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Posti kuljettaa tavarat myyjältä ostajalle ympäri Suomen.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Harvinainen ja hyväkuntoinen klassikko peli! Hyvä valinta keräilyyn! Kannessa pientä hyllykulumaa. Kaikki mukana tulleet lippuset ja lappuset tallessa. Ohjekirja, sekä levy ovat erittäin hyvässä kunnossa.

Toimitus postilla, tai matkahuollolla ja maksu tilisiirrolla, tai mobilepaylla josta saat tarkemmat maksutiedot. Postikulut on 6,90e. Noudon yhteydessä maksu käteisellä, tai mobilepaylla.

StarCraft on Blizzard Entertainmentin kehittämä reaaliaikainen strategiapeli. Peli on julkaistu vuonna 1998 Windowsille.

Pelin tarinavetoinen yksinpeli käsittelee kolmen rodun jatkuvaa taistelua vallasta ja selviytymisestä. Nämä kolme rotua ovat terranit, jotka ovat tähtienvälisten ihmissiirtolaisten jälkeisiä, kehittyneet humanoidit ja kokeneet avaruudenkävijät protossit sekä hyönteismäiset, valtavalukuiset ja alati leviävät zergit. Starcraft on kaikkien aikojen kolmanneksi myydyin tietokonepeli ja kaikkien aikojen myydyin reaaliaikainen strategiapeli.

Vaikka pelin viimeisin lisäosa julkaistiin 1998, se nauttii edelleen suurta suosiota erityisesti moninpelaajien keskuudessa. Jatko-osa StarCraft II julkaistiin 27. heinäkuuta 2010.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat