Pomeranian

Hammaslahti, Joensuu

3 000 €

5 lok 19:33
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Aleksi
Kaikki ilmoitukset (5)
Toimitus nopeasti kaikkialle Suomeen

Onnea torilöydöstä! Kerro myyjälle haluatko pakettisi Matkahuollon pakettiautomaattiin, palvelupisteeseen vai kotiovelle.

Katso lähin palvelupiste »

Ilmoituksen tiedot

Myytävänä pomeranian pentuja. Mustavalkoinen tyttö, ja kaksi vaaleaa poikaa. Pennut syntyivät 8.8.2022 Suomessa ja luovutus onnistuu heti, sillä rekisteröinti on valmis ja paperiset rekisteritodistukset ovat jo tulleet. Mustavalkoisen pennun hinta on neuvoteltavissa sillä pennun väritys on väri virheellinen eli pentu ei ole näyttelytasoinen värityksensä takia. Pennut on käytetty eläinlääkäristä ja tästä on meillä esittää lääkärintodistukset. Pennut on rekisteröity Suomen kennelliittoon. Pentujen vanhemmat ovat puhdasrotuiset pomeraniat ja molemmilla vanhemmilla on voimassa olevat polvitutkimukset.
Pentujen isä painaa: 2.2 kg ja äiti painaa 3.3 kg kyseessä ensimmäinen pentue näillä koirilla vanhemmat ovat nuoret. Vanhempien tutkimuksien tulokset ovat nähtävissä jalostustietojärjestelmässä.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI17788/22
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI18402/22

Lisätietoja saa kysymällä. Pentujen rokotukset jäävät ostajalle, sillä ensimmäisen rokotteen voi tehdä vasta 3kk iässä. Kuvat ja videon vanhemmista saa pyytämällä, sekä molemmat vanhemmat ovat nähtävissä paikan päällä.

Mustavlkoinen pentu on toistaiseksi varattuna, mikäli varaajasta ei kuulu muutamann päivän aikana pentu vapautuu, sillä emme perineet varausmaksua.

Video
https://youtu.be/UJ6JW3cDsig

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat