Mökki Pyhältä viikko 1 uusivuosi

Pyhätunturi, Pelkosenniemi

650 €/vko

23 syy 19:02
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Kammitie 20
Nukkumapaikkoja: 6
Sesonkivuokra alkaen: 650 €/vko
Pinta-ala: 59 m²
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: JTM
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Annetaan vuokralle Pyhän luonnonkauniista maisemista erittäin siisti Holiday Clubin paritalon lomaosake ajanjaksolle 30.12.2022 klo 17.00 6.1.2023 klo 10.00.

Tässä lomahuoneistossa pääset todella nauttimaan joulusta Pyhän rauhassa. Vuokra on 650 euroa.

Asunnossa on 59 m2 koostuen alakerrasta ja yläkerran isosta parvesta (23 m2). Alakerrassa on avoin olohuone ja keittiö, makuuhuone, erillinen wc, saunaosasto sekä käynti terassille. Ylhäällä on neljä sänkyä eli huoneistoon mahtuu 6 henkilöä nukkumaan.

Huoneisto on erittäin hyvin varusteltu mahdollistaen helpon ja laadukkaan lomaviikon tai etätyöviikon luonnon ja lumen keskellä Lapin talvesta nauttien.

Käytössäsi on tv, astianpesukone, pyykkikone, kuivauskaappi sekä valmiit asiastot, aterimet sekä ruoanlaiton yleisvälineet.

Vuokraan kuuluu myös pyyhkeet, lakanat, petivaatteet ja sähköt.

Lisäksi vuokraan kuuluu loppusiivous, joten saat keskittyä nauttimaan olostasi Pyhän maisemista ja talvesta nauttimiseen sekä huoneiston takkatulen loimotukseen.

Erittäin hyvin hoidetut hiihtoladut menevät aivan asunnon vierestä mahdollistaen yli 100 kilometrin hiihtolatuverkoston.

Pyhä on voimakkaasti kehittyvä kohde, jossa lunta riittää ja ladut sekä rinteet ovat erinomaisessa kunnossa. Kauppa on lähellä ja lisäksi Luosto on vieressä, mikäli haluat laajentaa reviiriään.

Viereisestä paritalosta on mahdollista vuokrata myös edellinen viikko. Tällöin pääset nauttimaan sekä joulun että uuden vuoden Pyhän rauhassa ja kauneudessa.

#lappi #ruka #levi #ylläs #pyhä
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat