Rivitalon päätyasunto, Mäntylä

Mattila-Kuusela, Lappeenranta

79 000 €

19 mar 12:59
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kurjentie
Pinta-ala: 117 m²
Huoneita: 5
Kunto: Tyydyttävä
Ilmoittaja: Simo

Ilmoituksen tiedot

Perikunta myy, tarjoa!

Edullista asumista vaikka suurperheelle!

Myytävänä 1977 rakennetun 2. krs rivitalon päätyasunto, 117 m2.
Asunto-osakeyhtiö (5 asuntoa, autotallit/varastorakennus) sijaitsee
Lappeenrannassa mukavassa luonnon läheisessä Mäntylän kaupunginosassa. Läheltä, muutaman sadan metrin säteeltä, löytyvät niin lenkkipolut, ladut, frisbee golf -rata kuin uimarannat, linja-autopysäkit ja kaupat. Tontti ja asunnon aurinkoinen takapiha rajoittuvat kauniiseen, kallioiseen kangasmetsään. Tontti on asunto-osakeyhtiön oma.

Asunnon alakerrassa on olohuone, joka avautuu eteiseen ja ruokailutilaan, josta on suora yhteys keittiöön. Alakerrassa on myös asuinhuone ja WC. Pohjaratkaisu on jo sinällään moderni ja toimiva, mutta se sallii myös helposti keittiön avartamisen vaikka saarekkeella olohuoneen yhteyteen.

Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, pieni vaatehuone, KPH/sauna ja saunatupa, josta on käynti parvekkeelle.Saunatupa on ollut avoimena hallitilana ja TV-huoneena, ja siitä saa halutessaan yhden lisähuoneen. Tilaan voi halutessaan muurata myös takan, tai asentaa nykyaikaisen sisustuskaminan. Tulisijan rakentaminen vaatii rakennusluvan.

Asunnossa on väliseinät tehty pääosin (kph, sauna, wc, keittiö, eteinen) tiilestä. Kun välipohjat ja päätyseinät ovat vielä betonia, on talolla kivitalon ominaisuuksia: energiatehokkuus, tiiveys ja massiivisuus, hyvä ääneneristävyys, paloturvallisuus, huoltovapaus, lahoamattomuus ja arvon säilyminen.
Asunto on alkuperäiskunnossaan (retro), mutta asumaan voi muuttaa sovittaessa heti, kun kaupat on tehty. Kauppa voidaan sopia myös sisustussuunniteltuna ja täysin tai osin remontoituna. Remontin yhteyteen sovittavissa modernisointia ja päivitystä esim. valaistuksen, ilmalämpöpumpun, autolatauksen, aurinkopaneleiden tai minkä muun tahansa asian suhteen. Asunto on vapaa ja pääsääntöisesti kalustamaton. Asunnossa on rikosilmoitinjärjestelmä ja Abloyn älylukko. Taloyhtiöön on juuri asennettu asuntokohtainen valokuitu.

HUOM! Taloyhtiössä on kaukolämpö ja vastike vain n. 220 /kk.
Nyt alennettuun hintaa, ei kuulu mitään päivitystä.

Lisätietoja yhteydenotolla ja/tai sopimalla näyttö paikalle.
Nopea kauppa ja asunnon luovutus mahdollista.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 79 000 €

Talon ja tontin tiedot

Kunto: Tyydyttävä
Rakennusvuosi: 1977
Talotyyppi: Rivitalo

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat