Vapaa-ajan asunto Suuri-Sarkasen rannalla

Ylämaa

115 000 €

eilen 07:41
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kuikkalahdentie 68
Pinta-ala: 50 m²
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Jari Pettinen

Ilmoituksen tiedot

Tästä edullisesti kiinteistö vapaa-ajan asunnoksi tai kodiksi. Kohde sijaitsee Ylämaalla Suuri-Sarkasen rannalla, noin 30 km:n päässä Lappeenrannasta. Tontti 5150 m2. Vapaa-ajan asunto rakennettu 2007.

Mökin pinta-ala n. 50 m2. Mökissä on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, aulaparvi, parveke, kylpyhuone/wc ja sauna. Tupakeittiön lattia on Ylämaan graniittia ja muualla laminaattilattia. Lämmönlähteenä on varaava takka/leivinuuni. Lisälämmönlähteenä sähköllä toimiva lattialämmitys, joka on kaikkialla alakerrassa. Vapaa-ajan asunto on täysin asumiskunnossa, mutta pesuhuoneen viimeistelyllä valmis kokonaisuus. Sisäsauna on vielä käyttämätön, mutta kiuaskivien laittoa vaille valmis. Kylpyhuoneessa on wc-pönttö, jota ei vielä käyttöön otettu, lisäksi valmiudet suihkulle/pesualtaalle.

Vesi tulee mökkiin porakaivosta ja jätevesijärjestelmä täyttää nykyvaatimukset. Vapaa-ajan asunnon varustus mahdollistaa ympärivuotisen oleskelun.

Tontilla on lisäksi rantasaunarakennus (n. 15 m2), jossa sauna ja huone jossa liesi ja jääkaappi. Tontilla on myös grillikatos, ulkohuussi ja varasto, sekä lasikuituvene. Rannassa laituri sekä laiturin vieressä alue, johon tehty matala hiekkaranta. Tontti on kaunis, luonnonmukaisena säilytetty kallioineen, käppyrämäntyineen. Täällä voit nauttia omasta rauhasta ja luonnon läheisyydestä. Ympäristössä hyvät marja-/sienimetsät.

Hyvä tieyhteys mökkipihaan asti. Ylämaan palvelut, mm. ruokakauppa n. 7 km päässä.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä rohkeasti ja sovitaan esittelykäynti.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat