Commandos: Strike Force (PS2)

Kivisalmi, Lappeenranta

6 €

27 syy 09:33
Tyyppi: Myydään
Pelikonsoli: PlayStation 2
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Jonny Tamsi
Kaikki ilmoitukset (685)
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Posti kuljettaa tavarat myyjältä ostajalle ympäri Suomen.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Peli on kaikinpuolin hyvässä kunnossa ja sisältää myös ohjekirjan. Levyssä muutama hyvin pieni pintanaarmu ja muovikansissa aavistuksen hyllykulumaa.

Toimitus postilla ja maksu tilisiirrolla, tai mobilepaylla josta saat tarkemmat maksutiedot. Noudon yhteydessä maksu käteisellä, tai mobilepaylla.

Peli toimitetaan postin kirjelähetyksenä omaan postilaatikkoon. Toimituskulut ovat yhdelle kirjelähetykselle 2,90e.

Suosittu Commandos-sarja ottaa uuden suunnan. Isometrinen kuvakulma on nyt hylätty ja Commandos hyökkää toisen maailmansodan karuun todellisuuteen ensimmäisen persoonan räiskintänä. Komenna kolmea Strike Forcen jäsentä Green Beret, Sniper ja Spy joilla jokaisella on oma yksilöllinen taistelutyylinsä. Näiden hahmojen ohjaimissa pelaaja heitetään keskelle monia erilaisia skenaarioita. Tehtäviisi kuuluu muun muassa natsien miehittämän kaupungin valtaaminen, vangittujen Ranskan vastarintaliikkeen taistelijoiden vapauttaminen ja viholliskenraalin kidnappaaminen. Koe toinen maailmansota ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Pelaa joko vihreänä barettina, tarkka-ampujana tai vaivihkaisena vakoojana sodan runtelemassa Euroopassa. 14 yksinpelitehtävää 3 laajassa kampanjassa Ranskassa, Norjassa ja Venäjällä. Soundtrackista vastaa Bratislavan Symfoniaorkesteri ja kuoro.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat