Loisto sijainnilla 14hlön laadukas huvila

Jämsä Keskus, Jämsä
2 lok 13:51
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Hiihtäjänpolku 1A
Vuodepaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 145 m²
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Himospilvi - Mikko
Käyttäjä syyskuusta 2022
Tunnistettu henkilö

Ilmoituksen tiedot

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta lomasta Himospilvessä!

Haluatko kokea loman Himoksen upeissa maisemissa loisto sijainnilla premium huvilassa? Älä etsi enää - Himospilvi on vastaus toiveidesi huvilaan. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous.

Vuonna 2022 remontoitu Himospilvi tarjoaa tilat isommillekin porukoille. Sijainti on vertaansa vailla Himoslaakson upeiden rinteiden äärellä. Astu sisään tilavaan olohuoneeseen, nauti hyvin varustellun keittiön mukavuuksista, rentoudu saunassa ja ulkoporealtaassa kaikki tämä ja paljon muuta odottavat sinua. Pääkerroksessa on neljä makuuhuonetta yhteensä kahdeksan erillisvuodetta. Toisessa kerroksessa, isolla ja täyskorkella parvella, on erillisvuoteet kuudelle. Näin vuodepaikkoja on kaikkiaan 14 kpl.

Musiikki täyttää tilan korkealaatuisista HIFI-kaiuttimista, ja älykkäät SMART TV:t takaavat visuaalisen nautinnon. Rentoutumiseen ulkoporealtaassa on tilaa jopa seitsemälle hengelle. Lisäksi voit pitää yhteyttä nopean WiFi-/5G-yhteyden avulla. Keittiö on varustettu korkeatasoisesti mm. jääpalakonein ja juomajääkaapein. Kaikki Himoksen palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja Länsi-rinteet sekä Himos Golf ovat vieressäsi. HimosAreenalle kävelet kahdeksassa minuutissa. Talvisesongille 22.12.2023 avattavaan Willi Länsi -huvikeskukseen on viiden minuutin kävelymatka. Sieltä löytyy 8-ratainen keilahalli, kolme TrackMan 4 -golfsimulaattoria, kaksi sisäpadelkenttää, racing henkinen simulaattorimaailma, kuntosali Ole.Fit ja tietysti Willin Lännen bistrohenkinen oma Saluuna.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma lomasi Himospilvestä!

Vapaat viikonloput meinaavat loppua, mutta onneksi on vielä muutama jäljellä tälle talvelle. Valitse porukallesi sopivin vielä vapaana oleva viikonloppu:
- Tammikuun vkl 5.-7.1 vapaana
- Maaliskuun vkl 22.-24.3 vapaana
- Huhtikuun vkl:t 12.-14.4, 19.-21.4 ja 26.-28.4 vapaina

Arkena on enemmän vapaana - ajankohtia kannattaa kysyä!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat