Klinta Hierontakynttilä 18h Bubbel & Rosa Grape

Helsinki

10 €

tänään 10:26
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Katso lisää sivuiltamme
Kauppa: Katiska ja Krumeluuri
Kaupan kaikki ilmoitukset (9)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Klinta luonnonmukainen hierontakynttilä ihanalla tuoksulla. Voit käyttää tuotetta käsirasvana tai koko vartalolle. Kasvipohjaiset öljyt hoitavat ihoa.

Klintan tuoksu- ja hierontakynttilä hemmottelee sekä ihoa että aisteja. Edes kynttilän palaessa kynttilän öljy ei ole liian kuumaa iholle levitettäväksi. Paloaika noin 18 tuntia.

Skumppa & Pinkki greippi - Kupliva kuohuviini, hapan greippi ja makea luumu yhdistyvät hienostuneeksi tuoksuksi, joka on yksi Klintan myydyimmistä.

Klintan kynttilät koostuvat vain kolmesta tai neljästä komponentista: kahdesta tai kolmesta kasviöljystä (sertifioitu soijavaha, rapsiöljy, sertifioitu palmuöljy) sekä tuoksusta (joko tuoksuöljy tai eteerinen öljy), joka sekoitetaan koko kynttilämassaan tuoksun takaamiseksi kynttilän pohjaan asti. Kynttilä ei sisällä säilöntä- tai väriaineita, parabeeneja, sulfaatteja, eläinperäisiä aineita tai muita lisäaineita. Tuotetta tai sen ainesosia ei ole testattu eläimillä, ja kaikki ainesosat ovat orgaanisia ja eettisesti tuotettuja. Klintan kynttiläpurkit ovat elintarvikekelpoista lasia, joten kynttilän palaessa loppuun pese astia ja käytä esim. juomalasina tai jälkiruoka-astiana.

Käyttö:

Sytytä kynttilä ja anna palaa noin 15 min, kunnes pinta on sulanut.
Halutessasi sammuta kynttilä.
Kasta sormet öljyyn ja hiero iholle. Nauti!

Ainesosat: Hydrogenoitu kasviöljy (rapsi, soijapapu, palmu), tuoksu
Katiska ja Krumeluuri

Peltoinlahdentie 17
54800 SAVITAIPALE

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat