Löytö uusi ursuitin kuivapuku

Herttoniemi, Helsinki

1 069 €

30 lok 17:38
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Ursuit, pelastuspuku, kuivapuku, easy
Kauppa: Storm Marin
Kaupan kaikki ilmoitukset (7)

Ilmoituksen tiedot

URSUIT EASY PUKU NYT EDULLISESTI MEILTÄ. MUUTAMA SOVITUKSESSA OLLUT PUKU TÄHÄN HINTAAN.KAIKKI KOOT VIELÄ MYYNNISSÄ HINTAAN 1099!

Ursuit Easy on nimensä mukaisesti erittäin helppokäyttöinen kuivapuku. Kuivaketju aukeaa kaulalta, minkä ansiosta puku on helppo ja nopea pukea päälle. Kuivaketjun päällä on tarroilla ja neppareilla suljettava suojalista. Korkean fleecevuoratun kauluksen saa tarvittaessa kokonaan irti, jolloin puku kevenee entisestään. Sukat mahdollistavat minkä tahansa jalkineiden käytön. Ursuit Easy ei ole pelkästään kuivapuku vesille, vaan se sopii kaikkeen käyttöön kun haluat pysyä 100% kuivana. Tyylikkään muotoilun ansiosta puku muistuttaa enemmän tavallista vaatetta kuin kuivapukua. Vyötärön sivuilla olevat kiristimet antavat puvulle ryhtiä ja tekevät puvusta näyttävän myös naisten päällä. Vesitiiviit taskut säilyttävät arvotavarat kuivina. Lisäoptiona mahdollisuus asentaa Squeeze Lock -puukko reisitaskuun (taskussa valmiina kiinnikkeet puukkokotelolle). Puvun materiaali on vesihöyryn läpäisevä ja samalla vesitiivis 4-tex. Saumarakenteena on patentoitu FlatSeam-teknologiaan perustuva matala puskusauma, jossa kaikki sauman materiaaliosat ovat samalla tasolla. Runsaat heijastimet takaavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Neopreeniset kaula- ja rannemansetit helpottavat puketumista ja riisuutumista. Irrotettava fleecevuorattu korkea kaulus, suojaa niskaa viimalta. Sisällä tuulihuppu. Puvun mukana toimitetaan Ursuit-pipo, puku toimitetaan kantokassissa.

ostin verkkokaupastanne pelastuspuvun sunnuntaina. Puku oli perillä postissa Korpilahdella torstaina. Kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta. -Timo
Storm Marin

Simppukarinkatu 5
00810 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat