117m2 uusi tila Hämeenlahdessa heti vapaana

Kuokkala-Ristikivi, Jyväskylä
12 huh 11:02
Tyyppi: Vuokrataan
Kunto: Uusi
Kauppa: Rakennuspalvelu Kokko Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (9)

Ilmoituksen tiedot

HETI VAPAANA JA MUUTTOVALMIINA UUTTA, KÄYTTÄMÄTÖNTÄ TILAA!
Koy Tousalankujan Jemmamakasiini 1,
Tousalankuja 1, 40520 Jyväskylä

Arkkitehdin suunnittelema tyylikäs kiinteistöosakeyhtiö Jyväskylän Hämeenlahdessa, Jyväskylän kaupungilta vuokratulla tontilla. Hallitiloja on kahdessa eri kiinteistössä, jotka on sijoitettu vastapäätä toisiaan. Suojaisa, asfaltoitu sisäpiha sijoittuu rakennusten väliin ja etäisyys hallien välillä on huikeat 24 metriä. Tämä mahdollistaa isonkin yhdistelmän käsittelyn.

Tiloja on useita kokoja, mutta VAPAANA enään kaksi 78,4m2 sekä tämä yksi 117,3m2 - kokoinen, jotka ovat kaikki A - hallissa.

Kiinteistöissä on lämmitysmuotona ekologinen maalämpö. Jokaisessa hallitilassa on valmiina nosto-ovet erillisellä käyntiovella, lattiakaivo öljynerotuksella, sähkö- ja voimavirtapistokkeet, roiskevesisuojatut väliseinät, pölyämätön, kulutusta kestävä erikoispinnoite lattiassa sekä käsisammutin. Kun varaat hallin riittävän ajoissa, varustelutaso on muokattavissa.

Tilat sopivat monenlaiseen tarkoitukseen, kuten henkilöautojen, asuntoautojen, asuntovaunujen, veneiden yms. tavaran säilyttämiseen ja harrastustiloiksi tai yritystoimintaankin.

Vapaana olevat tilat A9 ja A10 ovat kooltaan 78,4m2.
LISÄKSI vapaana tila A5, joka on kooltaan kiinteistön suurin 117m2. Tilassa on valmiina kaksi wc-tilaa, varastotilaa sekä ala- että yläkerrassa, minikeittiö sekä reilun 10m2 kokoinen toimistohuone. Korkeutta hallitilassa on 5,5m, huoneessa 2,5m. Syvyyttä 15,5m. Nosto-oven koko on 4,0m x 5,0m.

Pihapiirissä on käyttäjien yhteiskäytössä pesupiste, jossa on helppo pestä niin veneet kuin autotkin. Molemmilla kiinteistöillä on oma Kränzle 1152 TST painepesuri sekä Tikli Jumbo 178 asennusteline. Piha-alueet on asfaltoitu, valaistu ja viimeistelty. Yhtiöllä on ammattitaitoinen isännöinti.

Pihalla lisäksi: Hallin A päädyssä 4 kpl katospaikkoja kooltaan 3,5m x 10m, hintaan 10 000 euroa/kpl sekä 4 kpl avopaikkoja hintaan 3500 euroa/kpl. Hallin B päädyssä 5 kpl katospaikkoja kooltaan 3m x 6m, hintaan 10 000 euroa/kpl sekä 5 kpl avopaikkoja hintaan 3500 euroa/kpl. Jokaisella paikalla on oma valovirtasähköpaikka.

Edullinen vuokra 10e/m2, joka SISÄLTÄÄ LÄMMITYKSEN!

Lisätietoa suoraan rakentajalta:

Rakennuspalvelu Kokko Oy
Pekka Kokko
044 5621 337
pekka(at)rakennuspalvelukokko.fi

Miläli emme vastaa puhelimeen, jätä tekstiviestillä soittopyyntö.
Ota yhteyttä ilmoittajaan Rakennuspalvelu Kokko Oy, Pekka
Rakennuspalvelu Kokko Oy

Sammaltie 14
90620 Oulu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat