Uusi Ursuitin kuivapuku

Herttoniemi, Helsinki

549 €

31 lok 16:38
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Ursuit, pelastuspuku, kuivapuku, aws
Kauppa: Storm Marin
Kaupan kaikki ilmoitukset (7)

Ilmoituksen tiedot

LÖYTÖ! Saimme edullisen erän Ursuitin Junior-kuivapukuja myyntiin. Pukujen koot ovat 120-140 cm ja 140-160 cm. Nyt nopeimmille ennakkohintaan. AWS Junior soveltuu erinomaisesti jollapurjehdukseen. Tarjous koskee molempia kokoja, väri musta!

Ursuit AWS Junior on lasten mitoituksella tehty kuivapuku monipuoliseen käyttöön. AWS pelastuspuku lapsille monipuoliseen vesillä liikkumiseen, soveltuu erityisesti istuma-asennossa harrastettaviin lajeihin kuten jollapurjehtimiseen.

AWS puvussa on erityisesti otettu huomioon rakenteelliset vaatimukset, joita istuma-asento aiheuttaa ja siksi selkäosaa on pidennetty suhteessa niin, ettei se kiristä. Yksinkertaistetussa pukumallissa on turhat ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen. Materiaali kevyt ja erinomaisesti hengittävä 4-tex -kangas. Neopreeniset mansetit ovat helppo pukea ja riisua. Takamusvahvikkeet ja polvivahvikkeet. Puvun mukana toimitetaan pipo ja kantokassi. Varastossa olevat puvut ovat mustia.
Storm Marin

Simppukarinkatu 5
00810 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat