Sipoossa Merenrannalla luxusta: Villa Ösund

Kärrby, Sipoo
19 hel 12:57
Tyyppi: Vuokrataan
Vuodepaikkoja: 10
Pinta-ala: 130 m²
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Saku
Käyttäjä joulukuusta 2017

Ilmoituksen tiedot

AJANKOHTAISTA:
-VIIKKO 9, 25.2.-1.3. VAPAA KYSY HYVÄ TARJOUS!
-MAALISKUUSSA AINOA VAPAA VIIKONLOPPU 8.-10.3. KYSY HYVÄ TARJOUS!
-PÄÄSIÄINEN VAPAA!
-KOKO HUHTIKUU VARATTU PÄÄSIÄISEN JÄLKEEN
-JUHANNUS VARATTU
-KESÄ- HEINÄ- JA ELOKUUSSA VIELÄ VAPAITA VIIKKOJA JA VIIKONLOPPUJA

Korkeatasoinen kolmen rakennuksen huvila Villa Ösund sijaitsee merenrannalla Sipoon saaristossa vain 46 km:n päässä Helsingin keskustasta ja autolla pääsee suoraan pääovelle. Nukkumapaikkoja on 10 kolmessa eri rakennuksessa, lisäpatjoilla 14.

Pyöröhirsinen päärakennus seisoo uljaasti aurinkoisella rinnetontilla länsi-luoteen suuntaan. Rakennus on uusittu vuonna 2019 kokonaan uudiskohdetta vastaavaan kuntoon kaikkine nykyaikaisen asumisen mukavuuksineen.

Olohuoneen jättimäisistä lattianrajasta nousevista ikkunoista voit ihailla upeaa vehreää pihaa suurine saariston mäntyineen ja silmiesi edessä liplattavaa Suomenlahtea. Suuri terassille johtava lasiliukuovi on kesäisin ihana jättää avoimeksi, jolloin olohuone ja terassi tuntuvat olevan yhtä tilaa.

Modernissa tummassa keittiössä on kivitasot ja kokkaamisen mukavuuden viimeistelevät Mielen täysintegroidut keittiökoneet.

Olohuoneen ja ruokailutilan tunnelman viimeistelee tyylikäs sisustus design-huonekaluineen.

Kiinteistöllä on nopea valokuituyhteys, joten sekä etätyöskentely wi-fi:n kera että suoratoistopalvelut televisiolla tekevät oleilusta nykyaikaista.

Kiinteistö kuuluu Helsingin vesijohto- ja viemäriverkostoon.

Omaa rantaviivaa on lähes 100 metriä ja kiinteistöllä on kaksi suurta laituria, joiden ympärillä on runsaasti vettä. Toinen laitureista on tukeva betonibonttonilaituri, johon voi tulla suurellakin veneellä, ja toinen rannan parhaalla paikalla oleva "Sundeck". Vene- ja uimalaiturin äärellä on suuri terassi grillausalueineen.

Grillausalueen ja uimalaiturin vieressä on pienemmille vieraille upeakuntoinen hiekkaranta. Hiekkarantaa lukuun ottamatta ranta on jyrkästi syvenevää kalliorantaa.

Rannan tuntumassa saaristomaisella mäntykankaalla kiemurtelee kauniit puurakenteiset polut, joka tekee liikkumisen rantaan saakka mahdolliseksi myös liikuntaesteisille.

Päärakennuksen ja rannan välissä sijaitsee saunarakennus, jossa on vuodesohva kahdelle hengelle. Saunarakennuksen jättimäisistä 2 metriä korkeista ikkunoista aukeaa esteetön merinäköala, ja sieltä löytyy sekä sähkökiuas että muhkeat löylyt takaava kertalämmitteinen AITO-kiuas, ja juomat pysyvät kylmänä tuvan kalusteeseen integroidussa jääkaapissa.

Pihapiirissä on kaunis aittarakennus, joka niin ikään on täysin uusittu vuonna 2019 ja siellä on nukkumapaikat neljälle hengelle (parisänky ja vuodesohva).

Kohteesta löytyy mm. kattava korkeatasoinen astiasto, koivuklapeja, leivinpaperit, foliot ym. keittiötarvikkeet, nestemäiset käsisaippuat, hiustenhoito- ja vartalon pesuaineet ja sauna-alustat.

Vuokraajat ottavat omat pyyhkeet ja lakanat mukaan. Vuokraajan tehtävänä on jättää mökki siihen kuntoon kuin se oli saavuttaessa.

Vuokra-aika alkaa saavuttaessa klo 15 ja päättyy lähdettäessä klo 13. Voit tiedustella erikseen onko näissä joustoa varaustilanteen mukaan.

Villa Ösund ihastuttaa pysyvästi kun sen kerran koet!

INSTAGRAM: villa.osund

Kysy juuri teille sopivaa tarjousta, ajankohtaa ja oleilun pituutta.

Tiedustelut: saku.salli@kotitehdas.com ja 0413106040
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat