Conform Freetime tuolit, 4 kpl, ovh. 2956e/4 kpl

Rovaniemi Keskus, Rovaniemi

1 580 €

24 mar 12:08
Tyyppi: Myydään
Kunto: Erinomainen
Kauppa: Vepsäläinen, Rovaniemi
Kaupan kaikki ilmoitukset (36)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Conformin Freetime-tuolissa viihtyy varmasti. Pehmustetun tuolin muotoillut istuin- ja selkänoja takaavat istumamukavuuden, kun taas tukevat puujalat tekevät siitä jämäkän. Mukaviin nojatuoleihin erikoistuneen Conformin tuotteet valmistetaan Etelä-Ruotsissa pääosin käsityönä.

Freetime-tuoli on oiva valinta ruokapöydäntuoliksi kotikäyttöön, mutta se sopii myös pieneksi lepotuoliksi. Tuolissa kallistuva selkänoja, joka voidaan lukita pystyasentoon tai taakse kallistetuksi. Hiukan korkeampi istuinkorkeus, 50cm.

Tuoleja 4 kpl, myydään pakettina, Ovh. 2956e nyt 1580e! Tuolit uutta vastaavassa kunnossa.
Runko käsittelemätön tammi ja istuin-selkänoja verhoilu Melange night meleerattu musta-harmaa-valkoinen.

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 25€ - 95€. (25€ pientuotteet, valaisimet. 55€ tuolit, pöydät. 95€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Rovaniemi

Vapaudentie 2-4
96100 Rovaniemi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat