Vuokramökki Ylläs.

Ylläsjärvi, Kolari
tänään 16:49
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Alalänsi 1
Vuodepaikkoja: 8
Pinta-ala: 102 m²
Kunto: Uusi
Ilmoittaja: Roope
Käyttäjä maaliskuusta 2016
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Uniikki, puun lämpöä ja tunnelmaa huokuva paritalomökki valmistunut 2023. Lännentupa 1B on viihtyisä ja tasokas mökki loistavalla sijainnilla aivan Yllästunturin kupeessa Ylläsjärvellä. Lähimmälle hiihtohissille matkaa noin 250m. Valaistuille hiihtoladuille, kelkka- ja maastopyöräreiteille sekä patikoimaan pääset suoraan mökin pihasta.

Mökin alakerrassa (69m2) on avara olohuone-keittiö korotetulla katolla, kaksi makuuhuonetta, josta toisessa parisänky ja toisessa kaksi erillissänkyä, eteinen kuivauskaapilla, erillinen wc sekä kylpyhuone-sauna wc-varustuksella. Parvi (32m2), jossa neljä erillissänkyä. Parvi on matalampaa tilaa. Portaat parvelle ovat kunnolliset ja turvalliset. Lapsiportit portaiden molemmissa päissä.

Mökki on sisustettu laadukkaasti ja varusteltu kattavasti. Varustukseen sisältyy mm.pyykinpesukone, kuivauskaappi, ilmalämpöpumppu (viilennys ja lämmitys), älytelevisio, nopea valokuituyhteys ja älylukitus. Keittiössä laadukas astiasto 8hlö:lle. Sängyt, vuodevaatteet ja huonekalut ovat korkealaatuisia. Mökin yhteydessä on lämmin ulkovarasto. Sähköauton latausmahdollisuus lisämaksusta (50/varaus).

Mökin vaihtopäivä lauantai.

Sesonkiaikana (joulu - uusivuosi, viikko 8 - pääsiäinen) viikkohintoihin sisältyy loppusiivous. Muina aikoina loppusiivous laskutetaan erikseen. Lemmikit eivät ole sallittuja. Mökkiä ei vuokrata bileporukoille.

Liinavaatteet 30/henkilö.

Viikkovuokra sesonkina 1800-2500e, sesongin ulkopuolella 700-1350euroa
Kysy myös lyhempiä aikoja

Soita ja kysy lisää!

Roope Ylönen
0407710756

Ylläs Ylläsjärvi Äkäslompolo
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat