Mäntykankaantie 4

Jämijärvi
1 huh 09:47
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Mäntykankaantie 4 e
Vuodepaikkoja: 6
Pinta-ala: 110 m²
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Pekka Simberg
Käyttäjä syyskuusta 2014
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Mökillä on eChargie sähköauton (hidas) latauslaite. Tässä linkki latauksen toimintaan

https://sasky.fi/wp-content/uploads/2020/08/...

Mökkimme tarjoaa puitteet ennen kaikkea perheille niin rauhalliselle, kuin aktiivisellekin lomalle. Mökki sijaitsee Jämin perhepuistossa Pohjois-Satakunnan harjumaisemissa ja tarjolla ovat kaikki Jämin aktiviteetit sekä upeat maisemat ja ulkoilureitit mökin ympärillä. Mökistä löytyy vuodepaikat 6+2 hlölle, monipuolinen varustelu. Täysin varusteltu keittiö ja ilmalämpöpumppu viilentämään lämpimiä kesäpäiviä. Tampereelta ajomatka taittuu noin tunnissa. Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta majoituksesta ja upeasta luonnosta!

Mökki on viihtyisä täysin varusteltu lomakeidas. Olohuone ja keittiö ovat yhtä isoa avointa ja valoisaa tilaa, josta on käynti lasitetulle ilta-aurinkoterassille. Keittiössä on iso ruokapöytä 8 hengelle (myös syöttötuoli perheen pienimmille) ja astiastot ovat kaikki ajanmukaisia. Mökki sijaitsee Perhepuiston uimalammen läheisyydessä (alle100m).

Pihassa lapsille keinu/liukumäki kesäkäyttöön

Mökissämme on kolme makuuhuonetta. Kahdessa yläkerran makuuhuoneessa on erilliset runkosängyt sekä yksi laadukas varavuode. Alakerran makuuhuoneessa on parisänky.

Saunatiloista on kulku suoraan terassille, jossa on upotettuna kahdeksan hengen Drop- allas (puulämmitteinen kylpypalju), jota voit halutessasi vuokrata. Mikäli haluat vuokrata käyttöösi paljun, mainitse se varauksen lisätiedoissa.

Paljun vuokra on 100/viikonloppu tai 150/viikko

Mökki jätetään vuokrauksen päätyttyä vähintää yhtä siistiin kuntoon kuin se oli saavuttaessa. Mikäli siivousta ei ole asianmukaisesti tehty, veloitamme siitä vähintään 165.

Jämiltä löydät paljon erilaisia aktiviteettejä ja nähtävyyksiä. Mökin vierestä lähtee useita metsäreittejä retkeilyä -, sienestystä - ja marjastusta varten. Talvisin hiihtolatu kulkee aivan mökin vierestä ja läheltä löytyy myös hiihtoputki. Moottoriurheilusta kiinnostuneille mönkijä- ja moottorikelkkareitit ovat loistavat. Upeaan seikkailupuistoon (https://www.jamimaat.fi/seikkailupuisto) ja perhepuiston uimapaikkaan (http://jamikeskus.fi/tekemista/uinti) on lyhyt kävelymatka. Hurjempaan menoon Jämi tarjoaa laskuvarjohyppyjä, paintballia ja kuplafutista. Jämiltä löytyy myös frisbeegolf-rata. Jämin alue kuuluu Lauhavuoren Hämeenkankaan Geopark alueeseen ja tarjoaa seikkailijalle ainutlaatuisia luontokohteita merkityillä reiteillä kesäisin (https://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esi...) ja talvisin (https://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esi...)

Liikuntaelämyksiä ja välinevuokrausta halutessasi tarjoaa Jämi Sports Oy (https://www.jamisports.fi/)

Nähtävyyksistä kannattaa tutustua ainakin Uhrilähteeseen, luontohavaintotorniin, Koiviston vatiin, Soinnin Harjun sekä useisiin hienoihin laavupaikkoihin ja retkeilykohteisiin. Pienen ajomatkan päässä on esimerkiksi Kuninkaanlähde Kankaanpäässä ja juuri uusittu Ikaalisten kylpylä Ikaalisissa.

Jämin alueelta löytyy myös ravintola Jämi, josta voi tilata ateriat mökille tai nauttia ruuasta paikan päällä.

Lyhin vuokra-aika on kaksi yötä. Lisämaksusta saatavilla kylpypalju (100 viikonloppu, 150 viikko), vuodevaatteet, kysy lisää! Vuokraajan täytyy olla 24 vuotta täyttänyt. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. Juhlapyhät ja tapahtuma-ajat hinnoitellaan erikseen. Kannattaa kysyä pekka.simberg@gmail.com
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat