Woodnotes Beach -matto 200x300 cm, ovh1492

Rovaniemi Keskus, Rovaniemi

740 €

tänään 21:17
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Linkki: Woodnotes Beach in/out matto
Kauppa: Vepsäläinen, Rovaniemi
Kaupan kaikki ilmoitukset (71)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Kotimainen Woodnotesin Beach In/Out matto, väri Light sand/Melange grey. Mattoa voi käyttää molemmin puolin, päävärinä joko hiekka tai harmaa. Pienemmän värialueen osuus on 30% ja suuremman 70% maton pituudesta. Matto sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Sisätiloissa esim. ruokapöydän alle, eteiseen, kylpyhuoneen ja saunan pukeutumistiloihin tai vaikka koiratalouden sohvan eteen. Tiukkaan kudotun maton pinnan ja materiaalivalinnan ansiosta Woodnotesin in/out matto sopii pölyallergikoille.
Myymälän mallimatto, lievästi likaantunut käytössä.

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Rovaniemi

Vapaudentie 2-4
96100 Rovaniemi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat