Rantamökki & Palju

Hautjärvi, Mäntsälä
tänään 12:36
Tyyppi: Vuokrataan
Vuodepaikkoja: 3
Pinta-ala: 35 m²
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Marina
Käyttäjä helmikuusta 2015

Ilmoituksen tiedot

Elokuussa pe-su/ 290e
Vapaata:
Kesäkuussa
18-22.06
Heinäkuussa
30.06-06.07
20-22.07
29.07-02.08
Elokuussa
on paljon vapaata

Juhannus on varattu
Viikot 24-31
Pe-su 350e
To-su 450e
Ma-ke 350e

Palju 90e/huhti-elokuu

Mahtavatunnelmainen, hyvin varusteltu rantamökki puusaunalla rauhalliseen ja mukavaan oleskeluun. Upeat näköalat.

Mökissä on iso 22m2 lasitettu terassi, josta suora näkymä järvelle. Terassi mahdollistaa ulkoilun säästä riippumatta ja ison pöydän ääressä voi nauttia mm. ateriat järveä ihaillen.
Tule nauttimaan olosta järven rannalle, täysin omaan rauhaan.

Mökki siivotaan perusteellisesti jokaisen vieraan jälkeen ja olemme kiinnittäneet tähän nyt entistäkin enemmän huomiota, jotta sinä voit nauttia olostasi ilman huolta.

Erittäin mukava vuodesohva, jossa nukkumapaikat 2:lle hengelle. Lapselle löytyy oma sänky. Mökiltä löytyy arjen helpottamiseksi TV, WI-FI, jääkaappi-pakastin, sähköliesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto. Ulkona on käytössä kaasugrilli, hiiligrilli (omat hiilet) ja savustuspönttö. Rannassa laituri, jossa uimaportaat sekä mahdollisuus soutuveneen käyttöön. Savipohjainen, matala ranta.

Järvi on hyvä kalapaikka, josta on helppo kalastaa esim. kuhaa, haukea, ahventa ja särkikaloja. Lähin kauppa noin 3 km Helsinki 70 km ja Lahti 40 km
Sisäänkirjautuminen klo.10:00 alkaen ja uloskirjautuminen klo. 18:00 mennessä.
Mökkiin mahtuu 2 aikuista + 1 lapsi. Hinnassa mukana: lakanat, pyyhkeet, kaikki pesuaineet, aamutakit, saunapuut, wc-paperit.

Lemmikit on sallittuja sovittaessa.
Vuokralainen siivoaa mökin ennen lähtöä ja luovuttaa mökin siinä kunnossa, kuin se oli hänen sinne tullessaan. Loppusiivous on myös mahdollinen 85e hintaan.
Mökki sijaitsee asuintalon kanssa suurella 1,5ha tontilla. Asuintalosta mökille on matkaa n.150m ja ei näköyhteyttä. Erillinen ajotie perille asti takaa täydelliset puitteet rauhalliseen lomailuun. Tila on myös suuremmilta osin esteetön.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat