Gazzda Dedo-nojatuoli (ovh1690)

Jyväskylä Keskus, Jyväskylä

1 350 €

13 jou 17:34
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Vepsäläinen, Jyväskylä
Kaupan kaikki ilmoitukset (233)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Gazzdan Dedo-nojatuoli on omistettu isoisille, jotka elävät ja ovat eläneet maailman laiskanlinnojen kuninkaille. Tämän vuoksi tuoli sai nimen "Dedo", joka on bosnian kielessä hellittelynimi isoisälle.

Mikäli etsit mukavaa, ajatonta ja rentoa tuolia palvelemaan läpi elämän, olet löytänyt oikean paikan. Dedo-nojatuoli on ergonominen, kestävä, kevyt ja muotoilultaan vakuuttava. Miellyttävällä kankaalla verhoillut tyynyt ovat säädettävissä sopivaan korkeuteen, jotta tuoli on mukava istua kaiken kokoisille istujille. Erikseen myytävä rahi viimeistelee istumamukavuuden.

Dedo palkittiin vuonna 2016 arvostetulla Red Dot Design Awards -palkinnolla.

Tuolin runko on valkovahattua tammea ja istuintyynyt kauniin harmaata Mainline Flax Archway -kangasta, joka on 70 % villaa ja 30 % pellavaa. Istuinkorkeus 33,5 cm.

Gazzdan massiivitammiset huonekalut pintakäsitellään tehtaalla luonnonmukaisella öljypohjaisella kovavahalla, jolla saadaan puun upeimmat ominaisuudet esille. Jotta tuotteen puupinta pysyisi uudenveroisena, suosittelemme käsittelemään sen vahalla noin 13 vuoden välein tai kun puun pinta tuntuu kuivalta.

L 77 cm K 102 cm S 89 cm

Myynnissä hyväkuntoinen myymälämalli

tuoli nojatuoli lepotuoli

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Jyväskylä

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat