Metsätila

Räihä, Äänekoski

68 500 €

19 mar 13:43
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Höyhenniementie, 351
Kunto: Tyydyttävä
Ilmoittaja: Markku Tepponen
Käyttäjä lokakuusta 2013
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Purola niminen 4,3ha metsätila myynnissä. Tilatunnus : 992-458-3-206.Pihapiirissä n.20 herukkapensasta, 4 omenapuuta, 6 friikuna puuta Pinta-alasta noin 1,8ha peltoa(HUOM! ULKORAKENNUKSESSA 2 HEVOSELLE KARSINAT VALMIINA) ja 2,5ha metsää jossa omaa rantaa n.180m ja yhden mökin rakennus oikeus Kaijanjärven rannassa.Runsas kalalajinen järvi ja metsästysmaat lähtee heti piiristä jossa 3.lle koiralle tarhat.
Talossa on Räihän vesiosuuskunnan vesi ja viemäri liittymä joka on kokonaan maksettu pois ja sähköliittymä sisältyy kauppaan.
Lämmitys kokonaan puulla, alakerrassa 6kw tulikiven leivinuuni ja olohuoneessa pönttöuuni ja samoin ylakerrassa yksi pönttöuuni ja 2 makuuhuonetta.
Pihasauna ja vesipata ulkorakennuksessa johon tulee vesi omasta kaivosta.
Tehdyt remontit: Peltikatto,Lattiat alakerrasta avattu ja lämmöneristystä lisätty, ulkoseiniin 50mm lisävilla eristys, lattiassa laatta laminaatti, keittiokaapit uusittu ja yläkertaan tehty 2 makuuhuonetta ja lisä lämmön eristys.
Kauppaan voi ostaa lisäksi puunajo - ja tekokalustoa (puunajokärry kourakuormaajalla, Hakki pilke 2X klapikone, Hakki100 halontekokone, maatausreki, karhi, lumilinko, teli viljakärry, vinssi, ym..ym..)
Hinta 68500 / tarjous
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat