Chihuahua pennut

Nummi-Ylioppilaskylä, Turku

1 500 €

28 mar 23:02
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Vera

Ilmoituksen tiedot

Kotia etsivät pentueiden pienimmät pennut. Pennut ovat luovutusikäisiä.

- Pk siniharmaa narttu s. 28.7.2022, paino nyt 960g, aikuspainoarvio n. 1,5kg. (Kuvissa toisena eli tummin).
- Pk ruskea (tumma nenä) uros s. 17.8.2022, paino nyt 960g, aikuspainoarvio n. 1,8kg.
- Pk harmaa uros s. 3.9.2022, paino nyt 1,1kg, aikuispainoarvio n. 2,5kg. (Ensimmäinen kuvassa).

Pennut ovat sijoituspentueista. Ovat perheen omia koiria kumminkin. Heitä saa tulla katsomaan ja samalla tutustumaan pentuihin, vanhempiin ja perheen muihin koiriin.

Pennut on Fix-rekisteröity kennelliittoon. Vanhemmat kotikoiria, ei rekisteröity SKL. Vanhemmat terveet ja hyvän luonteisia. Eläinlääkäri on tarkistanut pennut, muuta huomautettavaa ei ollut, muuta kuin todella lievä alapurenta nartulla (1mm) ja ruskealla uroksella (1mm). Varmasti korjaantuvat kallon ja kuonon vielä kasvaessa. Madotettu säännöllisesti, rokotettu ja sirutettu. Seuraava rokotus 15.12.2022.

Pennun mukaan tulee kattavat hoito- ja ruokintaohjeet, viltti, ruokia, rokotuskortti, eläinlääkärin terveystodistus, kauppasopimus- ja eriliset kauppaehdot, jossa on kerrottu chihuahuan perinnöllisistä sairauksista ja muuta tärkeää tietoa. Ostohetkellä rekisteröimme pennun Fix-rekisteriin, uuden omistajan nimiin. Laput löytyvät minulta valmiina.

Ei huonojen kokemusten takia osamaksua. Kerrothan millaiseen kotiin pentu tulisi. Mikäli tulee kysyttävää niin alustavasti ensin viestit torin kautta.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat