Ulkoporeallas Novitek Luosto

Kuloinen, Raisio

3 990 €

22 mar 14:10
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Kauppa: K-Rauta Kuninkoja
Kaupan kaikki ilmoitukset (23)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Kompakti Luosto-perheallas tarjoaa mukavia kylpyhetkiä viidelle hengelle. Luoston sisäväri on valkoinen ja altaan ulkoverhous on kauniin harmaata komposiittipaneelia. Koko 190 x 190 x 93 cm. Suuttimia 28 kpl + otsonaattorin suutin. Tunnelmavalaistus vesirajassa. Pumppu 1 x 1,3 kW 2-nopeuspumppu. Lämmitin 3 kW. Tilavuus 1000 l. Altaan kytkentä 2 x 16 A (400 V).
Novitek Luosto -ulkoporeallas on suunniteltu ja valmistettu Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Altaan eristeenä on kotimainen, palonkestävä ja homehtumaton suulakepuristettu polyuretaanieriste. Paksu eristekansi sekä pohjan ja sivujen eristys pitävät altaan käyttövalmiina ympäri vuoden. Jos veden lämpötila laskee alle 7,5 °C:seen, pakkasvahti käynnistää automaattisesti kaikki pumput, jolloin vesi pysyy liikkeessä eikä pääse jäätymään.

ASENNUS
Novitek-ulkoporeallas voidaan asentaa muun muassa pihamaalle, terassin päälle, upotettuna terassiin, parvekkeelle tai sisätiloihin. Alustan tulee olla tasainen ja routimaton ja sen pitää kestää altaan paino muuttumattomana. Ulkoporealtaan mukana toimitetaan eristekansi, suodatinpatruuna, aloituskemikaalit sekä käyttöohje. Allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis.

PUHDISTUS
Novitek-ulkoporeallas on helppo hoitaa ja puhdistaa. Altaaseen on hyvä lisätä aina kylvyn jälkeen tai vähintään kerran viikossa (vaikka altaassa ei kylvettäisikään) klooria tai muuta vedenhoitokemikaalia. Kuitusuodatin huuhdellaan vähintään kahdesti kuukaudessa ja vaihdetaan uuteen aina vedenvaihdon yhteydessä. Vesi vaihdetaan 2-4 kertaa vuodessa käyttöasteesta riippuen. Vesi tyhjennetään uppopumpun avulla jätevesikaivoon. Tyhjennyksen jälkeen ulkoporeallas pyyhitään kauttaaltaan pehmeällä ja nukkaamattomalla liinalla ja puhdistusaineella, ja putkisto puhdistetaan putkiston puhdistusaineella.

TEKNISET TIEDOT
koko: 190 x 190 cm
korkeus: 93 cm
henkilömäärä: 5
istumapaikkoja: 3
makuupaikkoja: 2
hierontasuuttimia: 28 kpl
hierontapumput: 1 x 1,3 kW
lämmitin: 3 kW
vesitilavuus: 1000 l
paino tyhjänä: 255 kg
sähköliitäntä: 2 x 16 A (400 V)
K-Rauta Kuninkoja

Itäniityntie 9
21280 Raisio

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat