Ranskanluppa uros

Männistö, Kuopio

70 €

24 mar 23:33
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: J.m

Ilmoituksen tiedot

Hyvin haikein mielin etsitään uutta kotia 24.2.2021 syntyneelle leikatulle vps ranskanluppa urokselle.
Karlokselle etsitään uutta kotia kanikaverin poisnukuttua, ja oman jaksamisen takia. Karlos on hyvin aktiivinen kani joka tarvitsee paljon aktiviteettia ja virikettä. Karloksella on ollut kanikaveri mutta selvästi on tylsistynyt nyt ainoana kanina olemiseen, leikattu naaras kaveri voisi olla uudessa kodissa siis plussaa.
Kalle on luonteeltaan hyvin rento. Vaikka ei juuri välitä rapsutuksista niin tulee niitä joskus hakemaan kun siltä tuntuu. Rakastaa kuitenkin olla menossa mukana ja kotona juosta jaloissa tutkimassa tilanteita, on mielellään aina ihmisten lähellä. Hoitotoimenpiteet sujuu varmoin ottein.

Ei myydä häkkikaniksi, on tottunut asumaan vapaana 24/7 asunnossa.
Voidaan myydä myös talli/navetta kaniksi, kuitenkin lämmitettyyn tilaan nyt, koska asunut sisällä eikä talvikarvaa ole.
Uudelta kodilta vaaditaan aiempaa kanikokemusta, mahdollisuutta tarjota pojalle virikkeellinen elämä ja mahdollisuus ulkoiluun plussaa.
Mukaan saa kaikki tarvikkeet, loput ruuat/wc pelletit ja heinät. Valjaat saa halutessaan mukaan mutta näitä ei ole hirveästi käytetty koska ulkoillut lähinnä vapaana. Minun tuen saa myös jänön loppuelämän ajaksi, mielelläni autan jos pystyn, ja voin ottaa jänön hoitoon jos sellaiselle tulee tarve. Uudelta kodilta toivon kuulumisia ja terveisiä silloin tällöin.

Jos sinulla olisi tarjota kallelle sopiva koti, laita viestiä niin jutellaan lisää. Koti valitaan huolella eikä herran muuttamisella ole kiire. Kerrothan jo ensimmäisessä viestissä millainen koti sinulla olisi tarjota.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat