Luhtitalon rauhallisen nurkan saunallinen kaksio

Koivistonkylä, Tampere

139 000 €

24 mar 23:59
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kuusikonkatu 6 asunto 9
Pinta-ala: 57 m²
Huoneita: 3
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: anja-leena tyry
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Remontoitu, mukava kaksio ( ok, mh, aula ja osin avokeittiö) pikkuperheelle tai vaikka vaarille! Asunto on helppo muuntaa mieleiseksesi esim. väliseinän purkamalla ja keittiökaapistoa tai sen ovia vaihtamalla.
Saavutettavuus: 1 kerros suoria rappusia ylös, ei hissiä.Talossa on 3 asuinkerrosta ja kadunpuolella varastokerros.

Tämän Luhtitalon rappukäytävä on vain alhaalta avoin.

Asunnossa lattiat ovat puupintaisia tai kaakelia.Keittiön, mh ja märkätilojen lattiat on uusittu 2021. Kylppäri on kokonaan uusittu v.21 : mm. kaarevaovinen suihkuallaskaappi ja uudet valaisimet sekä mukavuuslattialämmitys. Parveke on lasitettu, laseissa on säädettävät metallikaihtimet. Keittiön terästiskipöytä on vaihdettu massiivipuulevyksi,johon on upotettu teräsallas. Muutostyöt on kaikki tehty v.2021 keväällä. Tule katsomaan!

Kuusikonkadulla on parkkipaikkoja, omat maksulliset tolppapaikat ylempänä pihalla. Ratikalla 3 pääsee kätevästi Hallilan pysäkille ja siitä ylös kaupan ohi noin 300m Kuusikonkatu 6lle. Hallilan koulu on lähellä. Siellä on mm. liikuntatunteja iltaisin. Ulkoilualueet ovat hyvät, soita ja metsää, joissa paljon polkuja ja Hervanta-Nirva-ulkoilureiteille yhdyspolut.

Soita 0500 733 693 tai lähetä sms, email tai watsappi! Asunto on vapaa jo nyt joulun jälkeen, tai myöhemmin keväällä, jos vuokraan sen ensin esim. 4 kuukaudeksi.

Tee tarjous !

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 139 000 €

Talon ja tontin tiedot

Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1991
Talotyyppi: Luhtitalo

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat