AUDI S4 S5 A7 A8 3,0TFSI CAK moottori

Leinola-Vehmainen, Tampere

5 000 €

8 hel 09:42
Tyyppi: Myydään
Vuosimalli: 2013
Mittarilukema: 1 km
Toimituskulut: 200 €
Kunto: Erinomainen
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: MotorLager
Kaupan kaikki ilmoitukset (76)

Ilmoituksen tiedot

AUDI S4 S5 A7 A8
Moottorikoodi: CAK CGX CGW CAJ CRE CTU CTW
-------------------------------------------------------------
Moottori hajosi! Mitä tehdä?
Monesti kun rikkoutunutta moottoria aletaan korjaamaan/purkamaan, huomataan että vauriot ovatkin laajempia ja korjauskustannukset nousevat huomattavasti. Jos tässä vaiheessa halutaan vielä säästää rahaa, voi lopputulos tehdystä suuresta ja kalliista työstä olla kaikkea muuta kuin haluttu. Uudelleen rikkoutuminen on myös mahdollista.

Siksi onkin lähes aina halvempi ja parempi sekä nopeampi, ostaa uusi tehdaskorjattu moottori.

Me toimitamme tehdaskorjatut moottorit. Moottorimme puretaan pienimpiin osiin ja tarkastetaan huolellisesti. Osat, joita voi tarkastuksen/ koneistuksen jälkeen käyttää uudelleen, asennetaan uusien laakereiden kanssa paikoilleen tehdasasetusten ja toleranssien mukaan.

Myös sylinterit/ lohko tarkastetaan, porataan ja hoonataan uusia mäntiä ja männänrenkaita varten, jotka tässä yhteydessä asennetaan.

Kannet tarkastetaan/ työstetään ja plaanataan. Tällöin myös venttiilit hiotaan tarkasti vastaamaan istukkaa.

Tämän jälkeen kun moottori ns kasassa, asennetaan uusi jakohihna (koko sarja pyörineen ja tuki laakereineen) tai ketju kiristimineen paikoilleen ( joissakin tapauksissa sitä ei voi asentaa ennen dieselpumpun asennusta, jolloin se toimitetaan irrallisena).

Moottoriin asennetaan tietysti kaikki uudet tiivisteet ja stefat.

Yhtiömme on toimittanut tehdaskorjattuja moottoreita ympäri Skandinaviaa/ Eurooppaa jo vuosikymmeniä. Meillä on useita satoja tyytyväisiä asiakkaita. Teemme myös vaikeat/ suuret veneiden ja laivojen moottorit.

Käy tutustumassa verkkosivuihimme ja löydä kymmenien moottoreiden valikoimasta omasi. Mikäli et löydä juuri oikeaa tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntija palveluumme.

Tilauksesta siihen, että moottori on sinulla, kestää n 2-3 päivää. Suomessa käytämme luotettavaa toimittajaa, Kiitolinjaa. Saat aina lähetykseen seuranta numeron. Kiitolinja vie myös vanhan, rikkoutuneen koneesi meille. Vanha moottori tulee aina palauttaa, sen kuljetuskustannuksista vastaa Motorlager, ei asiakas.

Kaikki tehdaskorjatut moottorimme toimitetaan 12 kuukauden takulla. Takuuehdot ja seikkaperäiset asennus ohjeet löydät kotisivuiltamme.
Yhteistyö terveisin, Motorlager.
--------------------
Suosittelut meistä.
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi projektimme ja työmme.
https://www.youtube.com/watch?v=TjC7IoX4XqA&t=10s
https://www.facebook.com/Motorlager.eu
https://www.instagram.com/motorlager
MotorLager

Lager Soita

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat