Office/O365-ohjelmien opiskeluportaali 6 kk 1 hlö

Tampere Keskus Läntinen, Tampere

29 €

tänään 16:53
Tyyppi: Myydään
Kauppa: RemonttiReiska
Kaupan kaikki ilmoitukset (21)

Ilmoituksen tiedot

Teetkö tietototyötä? Haluatko näyttävää osaamista Office / O365 taidoilla!

Normaalihinta 29 euroa per yksi käyttäjä per kuukausi (alv 0%).

Tavarataloissa ja marketeissa myydään paljon mm. työkaluja ja elektroniikkaa. Mutta tiesitkö Excelissä olevan työkalun, millä tehdään dynaamisia linkityksiä? Uusimmalla Excelillä voit käyttää kameraa tähän tarkoitukseen. Kysyimme 500:lta Excelin käyttäjältä, onko dynaaminen linkitys heille tarpeellinen / onko asia tuttu? Kaikki tunnistivat mistä on kyse. Kysyimme kuka käyttää tähän tarpeeseen Excelissä olevaa kameraa? Ei Kukaan, Ei Yksikään. Meidän mielestä jokainen Excel-käyttäjä voi säästää aikaa ja vaivaa jo tämän yhden työkalun avulla. Minkähän verran löytyy muita hyödyllisiä työkaluja Excelistä tai kaikista muista Office / O365 -ohjelmista? Niistä voi ottaa selvää Tutoring Portaalista.

Tutoring koulutuspalvelut on tarjonnut asiakkailleen lähes 20 vuoden kokemuksella Office / O365 -työkalujen koulutusta verkossa ja livenä. Verkkokurssejamme hyödyntää työssään päivittäin yli 200 yritysasiakastamme, joilla on tuhansia henkilöitä Office / O365 käyttäjinä.

Saat tilaisuuden päivittää Office / O365 taidot ajantasalle ja siten saada oma ja yrityksen osaaminen kukoistamaan. Yhdellä huudolla voit saada kymmeniä tunteja valmiiksi mietittyjä opiskelupakettaja / verkkokursseja käyttöösi. Paketteja on eri kokoisille käyttäjäryhmille seuraavasti:

Tämä paketti myydään nyt edullisesti!
Tutoring Portaali 1 / 6 = 1 käyttäjä, käyttöoikeus 6 kuukautta.

Kysy myös muita paketteja:
Tutoring Portaali 5 / 12 = max 5 käyttäjää, käyttöoikeus 12 kuukautta.
Tutoring Portaali 10 / 12 = max 10 käyttäjää, käyttöoikeus 12 kuukautta.
Tutoring Portaali 20 / 12 = max 20 käyttäjää, käyttöoikeus 12 kuukautta.

Palvelu avataan kolmen arkipäivän kuluessa ostotapahtumasta. Palvelu on käytössä 31.12.2023 loppuun saakka.

Toimi näin:
Ennen ostopäätöstä tutustu kuviin ja verkkosivuillamme www.tutoring.fi oleviin esittelyihin. Halutessasi tilaa maksuton pääsy demo-portaaliin www.tutoring.fi/ratkaisumme.

Saat kolmen arkipäivän sisällä meiltä sähköpostitse portaalin käytön aktivoimiseen tarvittavat tiedot. Olemme ostajan yhteyshenkilöön yhteydessä ja toimitamme opiskelun aloitukseen tarvittavan ohjeistuksen. Haluamme varmistaa, että asiakas saa täyden hyödyn irti Tutoring Portaalista Office / O365 ohjelmien käyttöön liittyen.

Hakusanat: Office, Office 365, O365, Excel, Word, Powerpoint, Outlook, Teams, OneDrive, Sharepoint, opiskelu, ATK, ICT, koulutus, opiskelu, verkkokurssi
RemonttiReiska

Ristikatu 6
33200 TAMPERE

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat