Katharine Kerr: Hopeatikari

Etelä-Vuosaari, Helsinki

2 €

4 jou 17:23
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Maire Erkkilä
Kaikki ilmoitukset (78)
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Posti kuljettaa tavarat myyjältä ostajalle ympäri Suomen.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Katharine Kerr: Hopeatikari - Deverryn taru 1 (v. 2001 painos, kovakantinen, suomentanut Katariina Kaila). Alun perin kirjaston poistokirja, selkämyksestä repeytynyt pieni pala. Nouto Helsingistä Rastilasta tai postitus, jolloin hintaan (2e) lisätään toimituskulut (6,90e).

Takakannen tekstiä:

Menneisyys varjostaa Deverryn kuningaskuntaa. 400 vuotta sitten tapahtui murhenäytelmä, jonka seurauksena joukko ihmisiä on tuomittu syntymään uudelleen, kunnes heidän pahat tekonsa on sovitettu.

Vanha parantaja ja voimakas tietäjä Nevyn on vannonut katkaisevansa noidankehän. Nyt on taas koittanut hetki, jolloin vanhan taian voi yrittää murtaa. Nevynin on löydettävä nuori Jill, sillä tytön käsissä lepää monien kohtalo.

Mutta vuosisatojen saatossa on tapahtunut paljon, vanhat kaunat vainoavat yhä ja ikiaikainen rakkaus pitää ihmisiä otteessaan. Ja kun vielä pimeyden voimat liikkuvat pelottavan lähellä, Nevynin tehtävä ei totisesti ole helppo.

Hopeatikari aloittaa maineikkaan Deverryn taru -fantasiaromaanisarjan. Sen luoja Katharine Kerr on kelttiläisen mytologian ja esihistorian asiantuntija.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat