Himos Tuuli 6+2 hlö + porellas

Jämsänkoski Keskus, Jämsä
23 maa 15:17
Tyyppi: Vuokrataan
Vuodepaikkoja: 8
Kunto: Erinomainen
Linkki: HImostuuli
Kauppa: Ahavus Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (13)

Ilmoituksen tiedot

Himostuuli on todellinen lomakohde perheille ja kaveriporukoille. Juuri remontoitu kohde tarjoaa mahtavat puitteet viihtymiseen. Tässä erillisimökissä on tilaa jopa kahdeksalle hengelle eikä tekeminen lopu kesken. Nuorimmat viihtyvät mökillä yläkerran oleskelunurkkauksessa TVn ja PlayStation 4 merkeissä. Olohuoneessa tunnelman saa kattoon jykevällä kaiuttimella jossa karaoke mahdollisuus laulamisesta innostuville. Seurapelejäkin mökiltä löytyy. Nautinnon kruunaa upea ja tilava sauna sekä iso Novitek Halti Pro poreallas. Mökillä myös viihtyvät karvakuonot. Koiranruokakupit kuuluvat vakiovarustukseen ja täysin aidatulla terassilla voi kirsut haistella raikasta metsän tuoksua, ilman että karkailun mahdollisuutta. Mökin omistajat muistavat lomalaisia pienellä yllätyksellä.

Makuupaikkoja mökistä löytyy kahdeksalle hengelle. Alakerran erillinen makuuhuone parisängyllä ja vaatekaapilla tarjoilee rauhaisat unet. Yläkerran upeat kattoikkunat luovat ihanan valoisan tunnelman makuutiloihin. Yläkerrassa kaksi erillistä makuutilaa jossa molemmissa on erilliset sängyt yhteensä neljälle hengelle. Ja jos aamulla valo häikäisee, saa makuutilan pimennettyä tilaa jakavalla verholla. Olohuoneen levitettävällä sohvalla majoittuu myös kaksi henkeä jos majoittumassa on suurempikin porukka.

Tilava kylpyhuone ja sauna sekä hyvin varusteltu keittiö AirFryereineen takaa varmasti viihtyvyyden tässä kohteessa. Tässä mökissä on ajateltu kaikki valmiiksi sillä myös etätyömahdollisuudet on mietitty. Keittiön pöydän äärestä löytyy niin pistoke kuin lautauspaikat koneelle sekä puhelimelle ja WLAN yhteys varmistaa että yhteys ei pätki. Mökin kiinteään varustukseen sisältyy myös vauvan matkasänky (patja, peitto ja tyyny), potta ja syöttötuoli. Yläkertaan johtavien portaiden ylä ja alapäässä on turvaportit huolettoman oleilun varmistamiseksi.

Mökissä on myös erillinen sähköautonlatauspiste jota sähköautoilijat voivat käyttää erillistä maksua vastaan.

HImostuuli on lemmikkien suosikki lomakohde.

Juhannus 2023, Jysäri 2023 ja Secto Rally 2023 varattu

Iskelmä 2023 ja MetalFestival 2023 vapaina

Myös muita kohteita Ahvauksen verkkosivuilla www.ahavus.fi
Seuraa meitä myös somessa (Instagram ja Facebook), siellä mahtavia tarjouksia ja äkkilähtöjä.
Ahavus Oy

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat