Tunnelmallinen mökki Sääjärven rannalla

Janakkala

550 €/vko

16 hel 21:44
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Varissaarenkuja 19
Nukkumapaikkoja: 7
Sesonkivuokra alkaen: 750 €/vko
Vuokra alkaen: 550 €/vko
Pinta-ala: 85 m²
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Teija Allen

Ilmoituksen tiedot

Rauhallisella paikalla Sääjärven rannalla reilunkokoinen (n. 5 500 m2) kaunis mökkitontti. Omaa rantaviivaa n. 55 m. Ranta etelän suuntaan, joten kesällä tontille paistaa aurinko koko päivän.

Tontilla 54m2 päärakennus, 35m2 saunarakennus sekä erillinen aitta, jonka yhteydessä kompostoiva kuivakäymälä. Saunarakennuksen yhteydessä palju.

Viihtyisässä päärakennuksessa makuupaikat 5 hengelle, saunarakennuksessa 2 hengelle. Kokonaismakuupaikat 5+2.

Päärakennuksen alakerrassa olohuone ja keittiö sekä makuusoppi, jossa 2-hengen vuode. Parvella makuupaikat 3-4 hengelle.

Vesi omasta kaivosta. Saunalla suihku ja reilunkokoinen lämminvesivaraaja takaa lämpöisen veden riittämisen myös talviaikaan. Mökin varustukseen kuuluu TV, pesukone sekä astianpesukone, astiasto, peitot, tyynyt. Petivaatteet (lakanat, pussilakanat ja tyynyliinat) tuotava itse tai voi vuokrata hintaan 15 eur/hlö.

Marjastus- ja sienestysmaastot mökin ovelta. Samoin pyöräily- ja ulkoilureitit. Sääjärvestä ahti antaa antejaan. Kalakantana ainakin hauki, ahven, kuha ja taimen. Kalat paistat grillikatoksessa. Talvella hiihto ja pilkkiminen. Lähistöllä mahdollisuus myös moottorikelkkojen vuokraukseen.

Janakkalan palveluihin (kaupat, ravintolat ym) 15 km. Vanajanlinna golf -kenttineen 16 km etäisyydellä mökistä. Kesäaikaan aivan ihana Kankaisten tila 8 km etäisyydellä. Kankaisten tilalla mahdollisuus mansikan ja vadelman omapoimintaan sekä viihtyisä kahvila/ravintola sekä pieni puoti. Myös Hämeenlinnan palvelut saavutettavissa helposti ja lähellä.

Helppo saavutettavuus niin pääkaupunkiseudulta kuin Tampereelta. Kehä I sekä Tampereelta reilu tunnin ajomatka.

Talvella erinomaiset mahdollisuudet patikointiin vaikkapa lumikengillä, hiihtämiseen, pilkkimiseen ja avantouintiin (omat varusteet mukaan). Lähistöllä mahdollisuus myös moottorikelkkojen vuokraukseen. Myös Kalpalinnan hiihto- ja laskettelukeskukseen mökiltä lyhyt matka.

Hinnoittelu:
Tammi-huhtikuun viikonloput 350 eur tai koko viikko 550 eur. Palju 150 eur lisämaksusta (säävaraus).
Touko-elokuussa 750 eur/viikko.

Erityishinnoittelu:
Juhannus 1200 eur/viikko
Pääsiäinen 650 eur
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat