Kasvihuone Omega Strong terässokkelilla 12 m²

Leppäkorpi, Lohja

880 €

tänään 08:36
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu lisää tästä
Kauppa: AKIRO Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (8)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tarjous on voimassa 1.10-31.10.2023!

Kasvihuone Omega Strong 12 m² 4 mm:n kennolevyillä tarjoushinta: 880 EUR (norm. hinta 1290 EUR).

Kasvihuone Omega Strong 12 m² 6 mm:n kennolevyillä tarjoushinta: 1050 EUR (norm. hinta 1390 EUR).

Kasvihuone luo kasveille optimaaliset olosuhteet ja pidentää reilusti kasvukautta. Kesällä kasvihuone toimii viihtyisänä viljely- ja oleskelutilana ja talvella käytännöllisenä varastona.

Olemme erittäin iloisia voidessamme esitellä teille tämän vuoden uutuuden: Euroopassa suunniteltu ja valmistettu kompakti kaarikasvihuone Omega Strong, terässokkelilla! Kasvihuone Omega Strong on kestävä ja jämäkkä, sinkitystä (275 g/m²) teräksestä valmistettu monipuolinen kasvihuone ja se takaa kasveille erinomaiset viljelyolosuhteet ja runsaan sadon. Omega-profiilin leveys on 56 mm, teräksen paksuus vahva 1 mm. Kasvihuoneen teräskaarien väli on tiheä, 67 cm ja sen lisäksi lähetys sisältää rungon keskiyläsivujen lisätuet joka toiselle välikaarelle.

Päällyskatteeksi kasvihuoneeseen on valittavissa 4 mm:n tai 6 mm:n pc-kennolevy. Polykarbonaattikennolevy on kasvihuoneiden katemateriaalina suosittu ja ylivertainen. Kennolevyillä on erinomainen rakenteellinen kestävyys, vahva UV-suojaus, hyvä iskunkestävyys ja korkea valonläpäisykyky. Kennolevy on helppohoitoinen sekä lämpöä eristävä materiaali, joten kasvit selviävät tarvittaessa viileämmistäkin öistä.

Tämän kasvihuoneen ehdoton vahvuus on se, että päällyskate asennetaan kokonaisina levyinä 2100 x 6000 mm. Levyt toimitetaan 2100×6000 mm levyinä rullassa ja päätyjen palat leikataan asennettaessa asennusohjeen mukaisesti. Suurilla levyillä asennettaessa kasvihuoneeseen tulee vain vähän saumakohtia, jolloin katteesta tulee yhtenäinen ja erittäin tuulen- ja säänkestävä! Kennolevyä on hyvin helppo leikata esim. terävällä mattoveitsellä.

Kasvihuonetta on mukava koota, jokainen profiili on numeroitu ja asennusohjeeseen lisätyt valokuvat selkeyttävät asennustyötä. Kokoamiseen tulee toki aina varata paljon aikaa ja iloista asennusmieltä. Kaikki tarvittavat kiinnikkeet, ruuvit M5 ja päätykaarien kumitiivisteet sisältyvät lähetykseen.

Kasvihuoneessa on omilla saranoillaan toimiva kaksiosainen ovi toisessa päässä. Kasvihuoneen toisessa päässä on tuuletusluukku.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,18 m. Pinta-ala 12 m².

Tämä kasvihuone sisältää rakennetta vahvistavan sinkityn terässokkelin! Sokkelin korkeus 10 cm, teräksen paksuus 1 mm. Kasvihuone asennetaan suoraan maaperään pakkauksen mukana tulevilla maa-ankkureilla. Maa-ankkurit kaivetaan maahan noin 35 sentin syvyyteen.

Lisävarusteina tilattavissa kattoikkunoita automaattiavaajilla ja hyllyjä.

Valmistajan takuu rungolle 5 vuotta ja kennolevyille 10 vuotta (värinkestävyys ja valonläpäisykyky).

Kuvien mallihuoneiden koot saattavat vaihdella ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotipihaan vain 49 EUR.
AKIRO Oy

Leppäkorventie 1221
09930 Lohja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat