Rivitalo "dublex" torrevieja

Helsinki

89 500 €

27 huh 09:50
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Calle Guadiana 26
Maa: Espanja
Pinta-ala: 76 m²
Huoneita: 3
Kunto: Tyydyttävä
Ilmoittaja: MarkoTurtiainen
Käyttäjä kesäkuusta 2015

Ilmoituksen tiedot

Viihtyisä, monipuolinen, kaksikerroksinen läpitalon-asunto, 76nm. RV-93. Alakerrassa olohuone, keittiö ruokatiloineen, WC. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, kylpyhuone/WC. Etupiha-(16nm), takapiha(16nm), porstua(10nm) ja parveke(10nm). Takapihalla hyvin tilaa esim. saunalle, jacuzzille. Parveke ja etupiha etelään.
Ikkunat/ovet päivitetty 2v. sitten. Uudet Mitsubishi ilmalämpö/kylmä pumput ylhäällä ja alhaalla. Uudet rullattavat markiisit 2kpl. Myydään kalustettuna. Uudet seuraavat: vuodesohva, sänky 160cm, äly-TV, kattotuulettimet, parveketuolit, KH-lavuaarikaappi, jk-jenkkimalli, mikro sekä lisäuuni.
Asunnon yleiskuva siisti, tosin kaakelipäivitystä halujen mukaan voi tehdä wc-tiloihin ja takapihalle. Tämä työ on espanjassa halpaa teettää.
Rauhallinen alue Torrejon Alto jossa rannalle 650m uusi Consum-kauppa 400m, Los Angeles viihdekeskus 400m, keskusta alle 1km, ravintoloita kauppoja kävelymatkan päässä. Autolle löytyy aina hyvin tilaa kadulta. Tosin etupihalla on tilaa autopaikalle jos haluaa rakentaa. Edelleen tällainen työ espanjassa halpaa. Myös Dublexin katon saa muuttaa terassiksi jos haluaa.
Taloyhtiötä ei ole joten asuminen on edullista. Vero 169 euroa/vuosi. Kaupan laillistamiskulut espanjassa 13-15% asunnon hinnasta. Myyjän puolesta kaupan laillistamista hoitaa suomalais-espanjalainen lakitoimisto Laakso Law & Advisors, SLP. Kysy lisää jos kiinnostut!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat