Etsitään taloushallinnon työtä/ Myös muuta työtä

Häijää, Sastamala
1 hel 12:58
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Arttu Rongonen
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Nuori 26-vuotias sälli etsii itselleen taloushallinnon tehtäviä, kirjapitoa, palkanlaskentaa, reskontrahoitoa ja muuta vastaavia taloushallinnon tehtäviä. Valmistunen todennäiköisesti kevään aikana tradenomiksi. Perusasiat hallussa, jota puoltaa kurssiarvosanat ja pari stipendiä.

Olen käytettävissä osa-aikaisesti heti, ja keväämmällä huhti-toukokuusta kokoaikaisesti. Olen myös valmis tekemään muita tehtäviä taloushallinnon ohella, kuten fyysisyyttä vaativaa työtä. Kehuttu myös jokapaikan höyläksi, nopea oppimaan. Toistaiseksi asun Sastamalan Häijäällä, mutta olen valmis kulkemaan töihin pidemmänkin matkaa autolla ja harkitsemaan muuttoa toiselle paikkakunnalle.

Pidän itseäni sosiaalisena ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevana. Vapaa-aikana tuleepi kuntoiltua kuntosalilla ja patikoiden metsissä koirani kanssa. Teen myös paljon itselleni mielenkiintoisia asioita käsin, kuten huollan ajoneuvoni, laitan repsottavan nurkan kuntoon tai rakentelen mökillä pienrakennusta. Ajattelutyötä tulee harjoitettua shakin ja sijoituskirjallisuuden parissa.

Voin sitoutua myös tekemään taloushallinnon sijaan täysin muuta työtä, mikäli teillä on tarvetta maalaisjärkiselle kokonaiskuvan hahmottavalle fiksulle nuorelle kaverille. Kykenen tekemään työtä itsenäisesti ja tiimissä, josta osoituksena ansioluettelosta kuvakaappaukset.

Arvostan mielenkiintoisia tehtäviä, hyviä työkavereita ja kilpailukykyistä palkkausta.

Lopuksi Antti Rokan sanoin "Kuule, vänskä. Mis sie tarviit oikein hyvää miest? Täs siul on sellanen."

Ottakaa yhteyttä!

Arttu Rongonen,
045 1126 891,
arttu.rongonen96@hotmail.fi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat