Juhani Kirjonen: Ulos rautahäkistä

Noljakka, Joensuu

8 €

3 hel 09:25
Tyyppi: Myydään
Kunto: Tyydyttävä
Ilmoittaja: Mauri
Kaikki ilmoitukset (1457)
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Posti kuljettaa tavarat myyjältä ostajalle ympäri Suomen.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Juhani Kirjonen: Ulos rautahäkistä.-
Alaotsikko: Metelin historia.
ISBN: 9789517902854
Kustantaja: Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES.
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2010
Sivumäärä: 281
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen.
Kunto: Tyydyttävä.

Muuta: KIRJASTOPOISTO! (Kannet päällystetty, viivakoodit, leimat yms. löytyy); kansissa kulumaa ja nuhruisuutta.

"Työspykologian ja liikuntapsykologian emeritusprofessori Juhani Kirjonen on kirjoittanut tieteellisen jännärin, joka ajoittuu poliittisten purkausten 1970-luvulle. Kuulua puolalaista ohjaajaa Tadeus Kantoria mukaillen hän vertaa omia kokemuksiaan tutkijana sanoilla "taiteeni on iso ja vaarallinen tutkimusretki tuntemattomaan". Kirja on omaelämäkerrallinen kronikka, joka perustuu autenttisiin päiväkirjamerkintöihin. Oltiin alkamassa vuosikymmentä, jolloin lehdistö ja radio kiinnostuivat tiedemaailmasta. Tutkijoista alettiin tehdä poliittista numeroa. Tutkimusen tulokset luokiteltiin vaalipropagandaksi.

METELI viittaa tutkimusohjelmaan, jonka nimi on "Metalliteollisuuden henkilöstöjen työolosuhteet, terveydentila ja liikuntakäyttäytyminen". Vuoden 1970 syksyllä saatiin ensimmäinen rahoituspäätös. Viimeisin väitöskirja valmistui ja hyväksyttiin helmikuussa vuonna 2010. Ohjelma jatkuu edelleen. Kirja on suunnattu tieteentekijöille ja tiedepolitiikan harrastajille. Mediatyön eri areenoilla toimivat huomaavat ehkä kohtia, joihin voi ottaa kantaa. Teksti kiinnostanee myös poliitikkoja - ainakin sellaisia, jotka olivat mukana jo 1970-luvulla rankasti tunteita kuohuttaneessa aatteellisessa sisällissodassa."

Asiasanat: melu, meteli, ääni, akustiikka, työterveys, psykologia, työpsykologia, työhyvinvointi, liikuntapsykologia, liikunta, metalli, metalliteollisuus, politiikka, aate, 70-luku, vasemmistolaisuus, vasemmisto, oikeisto, ideologia

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat