Nokian Hakkapeliitta rengas peltikyltti

Hätilä, Hämeenlinna

30 €

8 hel 00:07
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Niko Rantalainen
Kaikki ilmoitukset (376)
Postita se pakettina

Posti kuljettaa tavarat myyjältä ostajalle ympäri Suomen.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Nokian Hakkapeliitta rengas peltikyltti taulu sisustustaulu

Aivan erityisen uljas upea hieno kyltti seinälle kotiin autotalliin toimistolle hallille mies-luolaan pajalle työpaikalle ravintolaan baariin pelihalliin hotelliin majataloon huolto-asemalle rengas-liikkeeseen yms..

Ps. Tämä on myös aivan mahtava lahja idea ystävälle, kaverille, sukulaiselle, naapurille, toverille, kolleegalle, työkaverille, päivänsankarille, jne..

Mitat 59x28cm

Hinta 30e

Ps. Hinnasta vääntäjiä ja tarjoajia en jaksa eli hinta lukee ilmoituksessa!

Hämeenlinnasta löytyy keskustan tuntumasta jonneka on erittäin helppo löytää ja tulla ja tarvittaessa toimitan Helsinkiin/Vantaalle/Espooseen koti- tai työpaikan ovelle saakka veloituksetta!

En lähetä minnekkään millään tavalla!

Niksu, Puh.040-7461881 kannattaa soittaa joka päivä klo.8-24 välillä tai lähetä viestiä tai laita sähköpostia : niksu.rantalainen@gmail.com

Mikäli laitat viestiä mulle niin mikäli mahdollista niin lähetä se tuohon yllä olevaan sähköposti-osoitteeseeni tai laita tekstiviestiä sitten tai soita kun en saa toimimaan tätä uusinta Tori.fi viesti-järjestelmän päivitystä koneellani jostain syystä niin sähköpostilla tai puhelimitse tavoitat mutta, tuon uuden viesti-järjestelmän kautta ei tule viestit jostain syystä luettavakseni kun mulla ilmeisesti on liian vanhat-laitteet käytössäni joissa ei ole kaikkia uusimpia nyky-päivän ominaisuuksia tai jotain kun en oo mikään expertti näissä tietokone-asioissa..

PS. Jollen vastaa tai et saa yhteyttä niin lähetä tekstiviesti niin soitan takaisin pikimmiten ja puhelimitse tavoitat parhaiden silloinkin kun olen vaikkapa välillä liikenteessä jossain niin sähköpostit tulevat vain kotikoneelleni ja ne eivät ole silloin luettavissani ennen kuin palaan koneen ääreen mutta, puhelimella saa kiinni aina!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat